Braňo Mojsej mladší vypadol zo súťaže SuperStar! Ako reagoval?
23 | 10 | 2021 I Denis Merva

Syn známeho slovenského speváka vypadol z populárnej súťaže SuperStar. Spievať Christinu Aguileru určite nebolo podľa jeho predstáv a v rámci jeho štýlu, nuž aj o tom je táto súťaž! Informovala pluska.sk


Otec bol na neho nesmierne pyšný, že sa mu podarilo postúpiť a vôbec to, že mal odvahu túto obľúbenú súťaž navštíviť! Dúfal a veril, že to mladý Braňo v súťaži môže dosiahnuť naozaj ďaleko. Žiaľ, po poslednom vystúpení musel nádejný spevák súťaž opustiť. Štvorica spevákov, vrátatne Braňa sa postavila pred porotu a museli spievať hit od Christiny Aguliery s názvom Fighter. Spomínaný hit si však mohli podľa vlastných predstáv prerobiť do vlastného štýlu, ktorý im najviac vyhovoval. Celá štvorica, vrátane Mojseja porotu vôbec nezaujala a preto musela súťaž opustiť.
Ako zareagoval mladý Mojsej?

,,Je to o šťastí, niektorí dostali skladby, ktoré im sadli oveľa lepšie ako štyrom ´drevorubačom´ Christina Aguilera. Ale aj o tom je táto súťaž, ukáž a popasuj sa aj so skladbou, ktorá ti nesedí. Osobne by som si rád vypočul top 4 chlapcov tohto ročníka, že ako by to znelo. Nehovorím to vôbec ironicky, fakt by som to rád počul. Pustil som si aj live verziu tejto skladby a je oveľa ťažšia na spievanie a frázovanie, ako sa zdá,” prezradil mladý Mojsej pre portál pluska.sk.
Veľky fanúšik Paľa Haberu

,,Najviac ma zaujímal názor Paľa Haberu, ktorého kapely som veľký fanúšik už roky. Jeho kritika ma zaujímala najviac. Mariana Čekovského poznám od malička, hrávali sme spolu FIFU na playstation, keď som mal asi 10 rokov. Jeho som vnímal inak. Leoš Mareš mi príde veľmi vtipný a má podľa mňa svoje zaslúžené miesto v porote. Najmenej mi sadla Monika Bagárová, ale je to vec sympatie a mal som pocit, že to bolo vzájomné a nie je to preto, že mi dala NIE,” priznal Braňo Mojsej mladší.

Syn Braňa Mojseja sa v televíznej šou Superstar postavil pred porotu! (VIDEO)
Na kasting Superstar zamieril syn slávneho slovenského speváka Branislava Mojseja, ktorý sa preslávil okrem hudobného talentu aj manželstvom s bývalou podnikateľkou Norou Mojsejovou. Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Denis Merva