Syn Braňa Mojseja sa v televíznej šou Superstar postavil pred porotu! (VIDEO)
09 | 10 | 2021 I Denis Merva

Na kasting Superstar zamieril syn slávneho slovenského speváka Branislava Mojseja, ktorý sa preslávil okrem hudobného talentu aj manželstvom s bývalou podnikateľkou Norou Mojsejovou.






Do povedomia divákov sa dostali vďaka reality show s názvom Mojsejovci a tvorili najkontroverznejší pár slovenského šoubiznisu, čo sa odrazilo aj na synovi slávneho muzikanta. "Môj život to ovplyvňuje tak, že niekde sa mi dvere otvoria a inde naopak zatvoria," prezradil Branislav Mojsej mladší na kastingu.

zdroj/superstar.markiza.sk


Svojho potomka má spevák ešte z prvého manželstva, s Norou sa ženil po druhýkrát. Aj toto manželstvo skončilo rozvodom. Svojrázna podnikateľka bola Braňovou macochou a nie je tajomstvom, že ich vzťahy boli od začiatku na bode mrazu. Ani samotný spevák nebol so synom príliš v kontakte. To je však teraz, zdá sa, minulosťou. So svojím menovcom dnes príležitostne vystupuje na jednom pódiu a prišiel ho podporiť aj do obľúbenej šou Superstar.

"Drží disciplínu, je nekompromisný. Prvýkrát stál so mnou na pódiu a rovno pred desať tisíc ľuďmi. Jednoducho to celé ustál. Má môj obdiv". "Najlepšia vec, čo sa mi v živote podarila, si ty," vyznal následne spevák svojmu synovi.

Ukážku z kastingu a vyjadrenie Braňa Mojseja mladšieho nájdete tu: VIDEO

Spevák Miro Jaroš pobúril mamičky detí dúhovými trakmi vo videoklipe! (FOTO)
Spevák Miro Jaroš vydal klip, v ktorom sa objavil v dúhových trakoch a spustil tým vlnu kontroverzie. Na jeho facebookovom profile sa začali objavovať komentáre nespokojných rodičov, ktorí speváka kritizujú za propagandu LGBTI komunity. Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Denis Merva