Belousovová sa pýta Šudíka, ktorý chce legalizovať prostitúciu: Hladnej svini sa o kukurici sníva?
21 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Nie, Anna Belousovová nikomu nenadáva do bravov. V statuse na sociálnej sieti len komentuje návrh jedného z vládnych poslancov. Poslanec Šudík chce totiž legalizovať prostitúciu.



Tomáš Šudík

Pán Šudík "baví" celé Slovensko. Väčšina z nás by ho zrejme veľmi neregistrovala. Podľa Extra plus zaperlil tým, že chce zlegalizovať prostitúciu. Dámy vykonávajúce "najstaršie remeslo sveta" by za svoje služby podľa poslanca mali normálne vydávať bločky a "mali by právo obrátiť sa nielen na políciu, ale mali by hradené každomesačné vyšetrenie lekárom," poznamenal poslanec, ktorý svoj nápad chce prebrať s ultra konzervatívnymi kolegami z klubu OĽaNO, predovšetkým z Kresťanskej únie, ktorú vedie Anna Záborská.

Univerzita Komenského odmieta Gröhlingovu novelu, obnovuje protest
Na Univerzite Komenského (UK) v Bratislave zasadal 20. októbra akademický senát. Rokoval aj o pripravovanej novele vysokoškolského zákona. Spolu s vedením UK odmieta jeho znenie a nedostatočné reflektovanie diskusie so zástupcami vysokoškolského... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Anna kontruje

Tentokrát nie Záborská, ale Belousovová. Tá so sebe vlastnou iróniou konštatuje: "Ajhľa, kde sú najväčšie daňové úniky alebo svini sa o kukurici sníva?"