Erik Tomáš: Im už naozaj ...!
19 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Načo riešiť ceny energií, poďme zase testovať! - rozhorčuje sa na svojej stránke na sociálnej sieti Erik Tomáš.



A je to tu zase!

"Zabudnutý exminister zdravotníctva Krajčí ožil a vyzýva na “celoplošný skríning”. Jeho posledný kamoš Matovič mu v tom pritakáva rečami o “masívnejšom testovaní”. rozpísal sa politik.
Sulík si zaslúži "poza uši"


Minister financií do návrhu budúcoročného štátneho rozpočtu nezapracoval ani cent na kompenzácie vysokých cien energií. Výhovorka samozrejme znie “lebo Sulík”.  Ten nie je o nič lepší. Ako jediné riešenie ľuďom ponúkol “vymontovanie žiaroviek”.  "Zodpovednosť za to, že verejnosť doteraz nepozná komplexné riešenie tohto vážneho, pre mnohých existenčného problému nesú obaja ministri, ako aj celá vláda." ozrejmuje Tomáš.


Exvyšetrovateľ Šátek: Matovič pravdepodobne spáchal trestný čin!
Minister financií Igor Matovič sa podľa bývalého vyšetrovateľa Šáteka neštíti ani vydierania v politike. Jasne to dokázal pri návrhu štátneho rozpočtu pre rok 2022. Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Na testy budeme mať vždy?



Peniaze na znižovanie cien energií sa nenašli. Plošné testovanie ničomu nepomohlo. Ani napriek tomu finančné dno nemá. Podľa Tomáša "Len doteraz stálo daňových poplatníkov takmer 800 miliónov eur."  Slováci takmer nebudú svietiť a kúriť, ale za to im znovu “povinne” povytierajú nosy. Hlavne, že bude spokojná Matovičovi blízka trnavská firmička, ktorá už na tomto hanebnom biznise zarobila milióny, konštatuje Tomáš.