Toto je vrcholný sadizmus našich vládnucich politických „elít“, prská Assessor
17 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zvykne sa vravieť: „Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú!“ Nuž a presne toto sa stalo po voľbách u nás. Súčasní vládni politici nám toho pred nimi nasľubovali, lenže, ako sa opäť hovorí, „skutek-utek“. Urobili z nás bláznov, ktorí im naleteli na ich sladké rečičky ako nám bude lepšie. No a je?


Zvyšovanie cien prakticky všetkého naberá u nás na obrátkach a je také, aké tu už veľmi dlho nebolo. Ale pozor, zvýšením cien energií bude ešte horšie. Bohatým politikom je to zrejme jedno, chudobná Slovač po Novom roku však zaplače. Ľubomí Assessor to v statuse píše úplne jasne - vrcholný sadizmus vládnucich politických „elít“.
Toto je vrcholný sadizmus našich vládnucich politických „elít“

Od nového roka nás čaká výrazne zvyšovanie cien energií. Očakávalo by sa, že štát, t.j. vláda príde s nejakým zmysluplným riešením, aby dopady na obyvateľstvo neboli také bolestné. „No, nech príde kompetentný vysvetliť zvýšenie cien elektriky na Podpoľanie a vysvetli toto gazdom, že naša republika je skoro sebestačná v produkcií elektrickej energie, ale všetko sa musí popresúvať cez amícke účty, aby židkpovia mohli obieliť a vziať si svoje zo všetkého...,“ píše Assessor, podľa ktorého sme sa onoho „zmysluplného“ riešenia naozaj dočkali. Prišiel s ním minister hospodárstva Sulík, ktorý má riešenie, ako ušetriť.

Sulík sa asi zbláznil
Zdražovanie energií sa nezadržateľne blíži. Slováci sa už teraz desia toho, čo ich bude čakať po Novom roku. A to nielen v domácnostiach, ale aj v obchodoch. To, ako ich utešuje Richard Sulík, a čo im radí, je doslova smiešne a minimálne na... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Keďže ceny pôjdu hore, budem viac dbať na to, aby som spotreboval menej. (predsa svoje musia dostať nadnárodné spoločnosti) Keď moje deti nechajú v izbe zažnuté svetlo, tak najprv to bude dvihnutý prst, potom to bude pár teplých slov a potom im tú žiarovku vymontujem, keď si nedajú povedať,“ odporúčal minister hospodárstva.

„Geniálne, ako konečne viaceré riešenia tohto pána. Takže drahí Slováci, pripravte si petrolejky po prastarých rodičoch, namiesto domácich županov kožuchy a energetickej kríze môžete ukázať dlhý nos. A za TOTO platíme zo svojich daní pána ministra... Neskutočná vláda, neskutočné riešenia,“ konštatuje sarkasticky Assessor, ktorý má stále väčší dojem, že minister Sulík sa na všetkom okolo dobre zábava. „On si zhasne. Zhasnite si aj vy. Seďte ticho po tme, traste sa od zimy a strachu z kovidu. A keby ste sa z toho zbláznili, pani prezidentka Čaputová vám odkazuje, že nie je hanba obrátiť sa na psychiatra.



Aká dojemná starostlivosť o občana!“ píše s posmeškom Assessor, hoci z pohľadu optiky normálneho človeka mu to príde ako vrcholný sadizmus vládnucich politických „elít“. „Stručne povedané: majú nás za bláznov a myslia si, že si môžu dovoliť vysmievať sa z biedy ľudí, ktorú spôsobili. Asi predsa len nemali tú Zuzu Plačkovú prepustiť z basy. Ako vidno, drogy môžu ohroziť na živote aj toho, kto ich neužíva. Celkom stačí, ak musí znášať hlúpe rozhodnutia „práškujúcich“ politikov,“ dodáva Ľubomír Assessor opäť sarkasticky na samý záver svojho statusu.

Čo máme brániť? Cudzí kapitál, banky, pozemky? Majetky zbohatlíkov? Pýta sa Assessor
Slovensko patrí tiež medzi krajiny, kde sa zbierajú rozličné informácie či počty. Najnovšie sa mal minister obrany vyjadriť, že by si rád zmapoval počty mužov a žien schopných a ochotných podieľať sa na ochrane a obrane našej... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik