"Poďme do ulíc a vyžeňme ich preč!“ burcuje SMER nespokojných Slovákov (VIDEO-NAŽIVO)
17 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Stovky, ba dá sa povedať tisíce ľudí sa zišli na „mítingu“ v Rimavskej Sobote, ktorý zorganizovala strana Smer-SD. A nespokojní Slováci veru dali vedieť úplne nahlas, že pokračovanie tejto vlády si neželajú a chcú aby odišla do zabudnutia.


Smeráci zorganizovali v Rimavskej Sobote Čapicovú manifestáciu, ktorou chcel dať jasne najavo, že túto nenávidenú vládu vyženú čapicami. Azda najviac ľudí burcoval známy revolucionár Ľuboš Blaha, ktorý si na túto príležitosť zobral so sebou aj čapicu akú nosil slávny  revolucionár Che Guevara. Kúpil ju na Kube a dnes si ju vzal so sebou na znak toho, že aj na Slovensku chce akúsi revolúciu.



Revolúciu, ktorou by zvrhli nenávidenú vládu a po predčasných voľbách ba sa opäť ako slávny vták Fénix, ktorý vzlietol z popola, vrátili do čela štátu. Veď ako inak brať slová, ktoré zvolal pred množstvom ľudí, ktorí na „míting“ prišli. „Slovensko povstáva! Podľa do ulíc, zdvihnime čapice, ktorými ich vyženieme a zakričme. Čapice hore, dajme Matoviča dole!“ Vo videu z priameho prenosu z Rimavskej Soboty je vidieť, že strana Smer-SD to s útokom na povalenie súčasnej vlády myslí smrteľne vážne.

Blaha zvoláva do ulíc: Angličania mali kráľa - volal sa Ján Bezzemok, my máme šaša - Igor Bezmozog
Strana Smer-SD pozýva na dnešný míting do Rimavskej Soboty ľudí z celého Slovenska, no tí sa budú cítiť ako v rozprávke Pyšná princezná. Je na ňom totiž z nariadenia hlavného hygienika Jána Mikasa zakázané – spievať. Takéto niečo totiž doteraz u... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik