Ján Mažgút: Hamran sa trápne sústredil na Rimavskú Sobotu a "vybuchla" mu Trnava
17 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Ján Mažgút, hovorca strany SMER - SD v statuse na sociálnej sieti pripomenul dočasnému policajnému prezidentovi Štefanovi Hamranovi jeho slová o možnom zákroku polície proti zúčastneným ľuďom na protivládnom čapicovom proteste v Rimavskej Sobote a jeho vyhrážky, že polícia nebude bezzubá a tvrdo zasiahne. "Mali sme sa nechať prekvapiť a môžeme povedať, že ste nás skutočne prekvapili," komentuje Ján Mažgút. 


Neodohraný futbalový zápas, bitka priamo na ihrisku, nedovolená pyrotechnika. Toto všetko priniesol so sebou zápas 11. kola futbalovej Fortuna ligy medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava.  Za organizáciu futbalového zápasu je zodpovedný usporiadateľ. Futbaloví chuligáni z Trnavy však nevyčíňali prvýkrát. Ako vidí situáciu Ján Mažgút, hovorca strany SMER - SD, okomentoval na sociálnej sieti.

Futbalové derby Trnava- Slovan sa ukončilo pre výtržnosti (VIDEO)
Šláger 11. kola futbalovej Fortuna ligy medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava sa v nedeľu nedohral. Hlavný rozhodca Filip Glova ho predčasne ukončil po dlhej prestávke, ktorú spôsobili výtržnosti fanúšikov, informoval... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Hamran skutočne prekvapil. Ale nie tým, čím chcel

Sud s prachom, dočasnému policajnému prezidentovi Hamranovi, podľa Mažgúta nevybuchol v Rimavskej Sobote, ale podvečer v Trnave. "Večné derby, ktoré od nepamäti patrí k tým najrizikovejším zápasom s dopredu očakávanými fanúšikovskými stretmi. Ale dočasný policajný prezident sa musel sústrediť na pokojných demonštrantov v Rimavskej Sobote," vysvetľuje Mažgút.

"Mali sme sa nechať prekvapiť a môžeme povedať, že ste nás skutočne prekvapil. Hlavne skvelou analýzou rizík a dokonalého zabezpečenia verejného poriadku. Ak to nedokážete, a po dnešku vieme že nie, je neprípustné, aby ste naďalej pôsobil na poste , aj keď dočasného, policajného prezidenta," dodáva v závere príspevku.

Bratislavský protest proti vláde zaostal za očakávaním. Hnev bol síce veľký, no ľudí bolo málo! (VIDEO)
Slovensko reaguje na dianie v republike. Okrem „mítingu“ v Rimavskej Sobote, ktorý zorganizovala strana Smer-SD bol protest aj v Bratislave pred Prezidentským palácom. Síce účasť bola podstatne skromnejšia, ako v Rimavskej Sobote, no aj tu dali... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik