NAKA v budove Košického samosprávneho kraja?
15 | 10 | 2021 I Eka Balašková

NAKA včera zasahoval v budove Košického samosprávneho kraja vo veci rozbehnutého trestného stíhania.



Zločin machinácie

Vyšetrovateľ totiž rozbehol trestné stíhanie vo veci zločinu machinácie pri  verejnom obstarávaní a verejnej dražbe v súvislosti s verejným obstarávaním. "Polícia potvrdila v prípade zaisťovacie úkony, ako aj viaceré prehliadky iných priestorov a pozemkov, zaisťovanie listín a počítačových údajov. Taktiež vo veci „nákupu štyroch nových špeciálnych nákladných automobilov so špeciálnymi nadstavbami na letnú a zimnú údržbu“. prezradila hovorkyňa policajného prezídia  Andrea Dobiášová.

Rozvoj slovenského vidieka pod vedením Remišovej cúva späť do minulého storočia
Vicepremiérka a ministerka pre investície a regionálny rozvoj Veronika Remišová je vraj správnou ženou na svojom mieste. Eurofondy pod jej vedením vraj vyčerpáme do posledného eura a budú spravodlivo rozdelené. Podľa viacerých to tak ani zďaleka... Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Čo na to vedenie župy?

Hovorkyňa predsedu kraja Anna Terezková včera pre portál Zoznam prezradila, že NAKA preveruje informácie súvisiace s podaným trestným oznámením, ale viac prezradiť nechcela - KSK je podľa jej slov plne súčinný a vyšetrovateľom poskytne všetky potrebné informácie. Podľa stanoviska kraja, TO môže podať ktokoľvek a OČTK tieto oznámenia musia preveriť. „Takisto ako aj my preverujeme útoky z uplynulých dní súvisiace s hekerským atakom na počítačové siete Úradu KSK a falošné profily predsedu žiadajúce osobné údaje pod zámienkou poskytnutia finančných odmien,” uviedla príklad Terezková..