Blaha: Ďalší mŕtvy vo väznici. Čo mohol prezradiť?
15 | 10 | 2021 I Ján Papuga
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha sa na sledovanom profile vyjadril k úmrtiu jedného z dílerov drog vo väzbe. Tento prípad súvisí s obvinením celebritky Zuzany Plačkovej a jej manžela za drogovú činnosť. Plačková je známa aj tým, že podporila stranu SAS v parlamentných voľbách. Je úmrtie vo väzení náhoda?

„Len si predstavte, že čítate detektívku a tam zavrú dílerov drog, údajne prepojených na politické špičky v štáte. A odrazu vo väzbe záhadne zomrie jeden z dílerov - čo by vám napadlo ako prvé?  No jasné - umlčali ho. Aby náhodou nezačal spievať, kto všetko z vládnych kruhov si chodil po drogy k Plačkovej... Presne toto by napadlo každému ako prvé,“ píše Blaha.

Plačková si z obvinení ťažkú hlavu nerobí: Miesto súdu sťahovanie do luxusu!
Zdá sa, že páky na najvyšších miestach zafungovali! Miesto toho, aby sa Qeen Plačková a jej manžel René postavili pred Najvyšší súd, rozbehli sťahovanie do svojej luxusnej vily v Miloslavove. Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Lipšicova likvidačná čata

Kritizuje, že sa tomu nevenuje pozornosť. Najmä keď sa to stalo po záhadnom stiahnutí sťažnosti proti prepusteniu Plačkovej. A potom vo väzení zomrie jeden z dílerov. Blaha neuznáva, že to všetko sú náhody. Pripomenul, že prípad vyšetruje Lipšicova špeciálna prokuratúra, ktorá sa správa ako likvidačná čata vlády. Na Matovičove pokyny.

Domnieva sa, že keby niekto z Plačkovej partie začal rozprávať, malo by to pre niektorých politikov následky. A v tejto situácii väzňovi zlyhá srdce. Pod dozorom Lipšicových ľudí.

Takýto ŠKANDÁL Slovensko ešte nemalo! Plačková prepustená na intervenciu vlády?
Vitajte v Kolumbii! Začína svoj status na sociálnej sieti poslanec za stranu Smer- SD Ľuboš Blaha. Kráľ internetu za opozíciu je presvedčený, že na prepustenie z väzby verejne známej osoby obvinenej z dílovania drog, existuje vážne podozrenie, že k... Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Väzba už pripomína šibenicu

„Len pripomínam, že väzba už začína mať na Slovensku povesť šibenice. Milanovi Lučanskému tam samovylupli oko a onedlho na to bol zomretý. Tiež toho na túto vládu veľa vedel... Advokáta Krivočenka nechali vo väzbe umrieť na Covid, hoci pre neho mali ventiláciu...“ Toľko úmrtí v štátnych väzeniach podľa Blahu nemajú ani po vojne narkokartelov.

„Keby som pozeral mexickú telenovelu a tam sa odohrajú takéto bizarné scény, tak to okamžite znechutene vypnem a poviem si, že scenáristovi šibe a že by mohol vymýšľať uveriteľnejšie príbehy. Ale u nás na Slovensku je to krutá realita. Drogový gang. Obvinená celebritka, ktorá fandí Sulíkovi. Šepká sa o prepojeniach na vládu a sfetovaných ministroch. Babu pustia. Jeden díler zahučí vo väzbe. Umlčaný.“

Sulík sa vysmieva Kollárovým vyhrážkam. Servilnosť SAS je však tragikomická
Vyhrážky hnutia Sme rodina o odchode z koalície vníma minister hospodárstva Richard Sulík (SAS) ako niečo, čo sa veľmi často opakuje a stráca pôsobivosť a účinok, píše TA3. Verí, že nejde len o Kollárov populizmus. Pričom strana SAS slúži od... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Prezidentka ako vždy nekoná

Kritiku opäť vzniesol aj na prezidentku Čaputovú. Tá sa nepostaví a mlčí. Nepožaduje odstúpenie Sulíka ani Kolíkovej, ministerky spravodlivosti. Väznice sú práve pod jej správou. Čaputovej to je, podľa Blahu, jedno. Ona vyzýva k rezignácii iba opozíciu, vláde kryje chrbát a je jej hovorkyňou. Svoj status končí tým, že ľudia musia poznať pravdu o tom, čo sa deje na Slovensku.