Opitému vodičovi vo Virgínii namerali rýchlosť 245 kilometrov za hodinu
14 | 10 | 2021 I TASR

Polícia v americkom štáte Virgínia zastavila počas uplynulého víkendu vodiča pod vplyvom alkoholu, ktorému na diaľnici namerali rýchlosť 245 kilometrov (152 míľ) za hodinu. Informovala o tom v stredu agentúra AP.


Voči 29-ročnému mužovi vzniesli obvinenia za vedenie motorového vozidla pod vplyvom alkoholu. Povolená rýchlosť v mieste jeho priestupku bola 113 kilometrov (40 míľ) za hodinu.

Polícia na Twitteri uviedla, že prekročenie povolenej rýchlosti a jazda pod vplyvom alkoholu sú príliš veľkým ohrozením pre obyvateľov. Preto je ich logickým vyústením zatknutie takéhoto vodiča.

Úrady v štáte Virgínia za tzv. bezohľadnú jazdu považujú prekročenie povolenej rýchlosti o viac ako 32 kilometrov alebo tiež akúkoľvek jazdu s rýchlosťou vyššou ako 137 kilometrov za hodinu, píše AP.

Traja diplomati USA podozriví z krádeže v Moskve už zrejme odcestovali z Ruska
Traja pracovníci veľvyslanectva USA v Moskve, ktorí sú podozriví z krádeže osobných vecí občana Ruska, už podľa všetkého opustili Rusko. Na kanále Soloviov Live na plaftorme Youtube o tom informovala hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR