To vážne? Úlohy štátu by mali zastúpiť sponzori? Pýta sa generál vo výslužbe
13 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Perlenie ministra obrany nemá konca kraja! Jaroslav Naď vážne rozmýšľa nad tým, že sponzorov pre Vojenskú nemocnicu Ružomberok alebo múzeum SNP bude hľadať v zahraničí, píše na sociálnej sieti generál vo výslužbe Jozef Viktorín.


Minister obrany Naď včera v rádiu Expres okrem iného uviedol, že pri svojej ceste do USA v najbližšom čase navštívi aj firmu Lockheed Martin Corporation. Tá sa podieľa na dodávaní stíhačiek F-16. Čo povedal následne však zdvihlo žlč generálovi Viktorínovi.


Naď ide prosiť o pomoc



"Parafrázujem myšlienku ministra: vraj ich poprosí o podporu Leteckých opravovní Trenčín a taktiež o nejaké sponzorstvo pre Vojenskú nemocnicu Ružomberok, alebo múzeum SNP," krúti hlavou Viktorín.




Podľa neho chce minister nahrádzať úlohy štátu sponzormi a vytvárať si alibi k nákupu (nielen) lietadiel. "Keby ste nemíňali verejné zdroje, dve miliardy na modernizáciu, tak by bolo aj na nemocnicu, na múzeum a aj na ďalšie veci v prospech všetkých občanov!" uzatvoril generál.



Rúšková šikana vo Zvolene: Nad týmto vám isto zostane rozum stáť (VIDEO)
Niektorí Slováci sa asi celkom zbláznili! Vláde sa rúškami a očkovaním podarilo dokonale rozdeliť našu spoločnosť. Príkladom toho je aj neuveriteľná scéna, ktorá sa odohrala na mestskom zastupiteľstve vo Zvolene. Predchádzal jej slovný incident pre... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


V ozbrojených silách takmer 40 rokov




Generál Jozef Viktorín odslúžil v ozbrojených silách Slovenskej republiky takmer 40 rokov. Pôsobil ako vojenský pridelenec SR v Turecku, Poľsku, pobaltských štátoch a na ďalších významných vojenských funkciách.

Dokonale pozná štruktúru Ozbrojených síl SR aj NATO. Po rokoch celoživotných skúseností je presvedčený, že Slovensko si musí sebavedome nájsť vlastnú cestu a nenechať sa už zaťahovať do cudzích konfliktov a krvavých vojenských “dobrodružstiev”.

Nová zábava na nete: Takto vtipkári okomentovali odchody Borisa Kollára! (FOTO)
Tí mu teda naložili! Strana Sme rodina sa ústami svojho predsedu už viackrát vyjadrila, že opustí koalíciu. Vlastne vyhrážky odchodom od Borisa Kollára sú už na dennom programe. Nie je divu, že si ho ľudia na internete tvrdo podali! Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Diana Zaťková