T. Taraba: Pre Orbána je naša vláda na smiech
12 | 10 | 2021 I Eka Balašková

 Najnovšie na to, že Slovensko a Maďarsko sú odkázané na úzku spoluprácu reagoval aj poslanec Tomáš Taraba.



Ochrana záujmov oboch štátov v EÚ

Poslanec Taraba spoločne s R. Ficom iniciovali zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu, ktorá by sa zaoberala snahami cudzích štátov nakupovať pôdu na Slovensku cez štátny fond.
Orbán "cukol"

Podľa Tarabu Viktor Orbán dnes upustil od zámeru skupovania pôdy a nehnuteľností na Slovensku. Podľa Tarabu je to dôkaz, že pre V. Orbána je perspektívnejšie mať dobré vzťahy s opozíciou, ako s touto vládou,"ktorú nikto nerešpektuje a je na smiech."


Ruská vlajka v Štúrove

Maďarsko a Slovensko môžu spolu urobiť veľké veci. Lenže, pán poslanec, to by nemohli na Slovensku pôsobiť sily, ktoré by sa územným rozdelením najradšej vrátili do obdobia spred Trianonu a Slovensko nerešpektujú, ani len neakceptujú. Dôkazom toho je včerajšia Ruská vlajka na slávnosti k výročiu otvorenia zrekonštruovaného Mosta Márie Valérie v Štúrove.

Heger je ako šašek. Kam ho postavia, tam stojí. No a čo, že pod zlou vlajkou...
Ponížili nás ako už dávno nikto. A náš PÁN premiér sa iba priblblo usmieval, že to sa stáva! Čo by asi povedali Maďari, keby sme namiesto ich vlajky vyvesili pri oficiálnej návšteve taliansku? Však aj na nej sú pruhy rovnakej farby ako majú... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik