Očkovaní vírus šíria, tvrdí šokujúco exminister Marek Krajčí (VIDEO)
11 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcína ako sloboda a zdravie? Vôbec nie! Na začiatku boli síce sľuby, že vakcína bude nielen sloboda, ale aj zdravie, no realita ukázala niečo iné. Experimentálne vakcíny nie sú ani jedno ani druhé a zaočkovaní ľudia sú šíriteľmi koronavírusu rovnako ako nezaočkovaní.


Víťazstvo nad COVID-19 nám mali zaručiť vakcíny, lenže nestalo sa. Horšie ale je, že vláda nezmyselne rozdelila ľudí na zaočkovaných, teda dobrých, a nezaočkovaných, zlých. Jedným z tých, ktorí celú situáciu vníma triezvo je aj exminister zdravotníctva Marek Krajčí. Jeho vyjadrenie v diskusnej relácii TA3 v politike priniesol v zostrihu videa a aj v statuse vedľa neho poslanec parlamentu Miroslav Heredoš.
Očkovaní sú šíriteľmi a navyše budú aj superšíriteľmi iných chrípkových variantov

Krajčí povedal tvrdú pravdu, očkovaní šíria vírus!“ napísal hneď v úvode statusu pri videu Heredoš, ktorý už dlho vraví, že očkovanie nie je sloboda a už vôbec nie záruka zdravia a bezinfekčnosti. „Očkovanie dokonca devalvuje prirodzenú imunitu človeka a 2., 3., či 4. „dávka“ ju len zhorší až pochová. Preto je celé OTP iba fraškou obludných rozmerov,“ konštatuje člen hnutia Republika. Očkovaní ľudia a znížená reakčná schopnosť imunity sú podľa Heredoša presne za tým, čo Krajči - asi nechtiac - pomenoval.

„Presne tak, očkovaní sú šíriteľmi a navyše budú aj superšíriteľmi iných chrípkových „variantov“, ich oslabená imunita bude problémom. Očkovanie nie je cesta, cesta je prirodzené posilňovanie imunity a zdravia,“ prízvukuje poslanec. „Čo je najväčšia hanba (hoci to tu neodznelo) - naše deti po jednom pozitívnom v triede sú sedem dní v karanténe, zatiaľ čo pozitívni zamestnanci DSS sa môžu starať o starých a chorých. To je systém na zaplakanie, celé zle,“ uzatvára statusu Miroslav Heredoš.


Roznášajú to do veľkej miery veľmi podobne ako tí, ktorí nie sú očkovaní

„Veľká nevýhoda je v tom, že mnohí preočkovaní, ktorí by mali v niektorých prípadoch sa pretestovať, v nemocniciach, DSS sa netestujú. Preto, podľa mňa, máme taký obrovský vzostup infikovaných, pretože tí očkovaní, a my to veľmi dobre vieme, to roznášajú. Roznášajú to do veľkej miery veľmi podobne ako tí, ktorí nie sú očkovaní,“ hovorí v zostrihu videa exminister zdravotníctva Marek Krajčí. Tak čo, „odborníci“ už nám svitá? Alebo ešte stále to nie je pravda a takéto tvrdenia sú hoaxy?

Géci: Nevznikajú podradné čísla preto, lebo sa dookola testujú neočkovaní, a nie zaočkovaní?
Propaganda očkovania proti koronavírusu a celé šialenstvo okolo neho sa neplno prejavuje aj na Slovensku. Zverejňujú sa najmä čísla, ktoré sú vyhovujúce na to, aby sa dalo zaočkovať experimentálnymi vakcínami čo najviac ľudí. Nehľadiac na dôsledky... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik