M. Kotleba reaguje na trestné oznámenie Naďa (VIDEO)
11 | 10 | 2021 I Eka Balašková

V piatok M. Kotleba (ĽS NS) natočil video o sledovacom systéme MOVIR, ktorý má realizovať slovenská armáda v spolupráci s TU v Košiciach. Jeho cieľom má byť vytvorenie systému na monitorovanie a izoláciu rôznych skupín obyvateľstva v rámci pandémie


Minister Naď pre snáď všetky médiá vyhlásil, že na poslanca Kotlebu podá trestné oznámenie a vyzval ho, aby toto video stiahol. Ten to samozrejme neurobil a včera sa na sociálnej sieti k celej veci vyjadril obšírnejšie.
Kotleba vraj poškodzuje dobré meno slovenskej armády

Kotleba vo svojom videu tvrdí, že "Dobré meno slovenskej armády poškodila samotná táto vláda, keď začala vojakov zneužívať na buzeráciu vlastných občanov počas kontroly rôznych covid opatrení." a dodáva: "Nič neznížilo dobré meno armády tek, ako toto nasadenie vojakov proti vlastným občanom."
Jediná nepresnosť vo videu

Armáda tento projekt nakoniec nerealizovala s Elektrotechnickou fakultou, ale s Leteckou fakultou TU v Košiciach. Podľa Kotlebu práve táto informácia podčiarkuje fakt, že ide o čisto vojenskú záležitosť, o projekt na vojenské účely. "Práve letecká fakulta spolupracuje s armádou v omnoho väčšom rozsahu, ako fakulta  elektrotechnická." konštatuje Kotleba.

Inklúzia a integrácia na slovenský spôsob
Na úvod musím napísať, že hoci som sama chodila do špeciálnych škôl, som za inklúziu a integráciu. Plnohodnotné integrované/inkluzívne vzdelávanie je to, čo by pomohlo mnohým deťom. Nebudem v tomto článku riešiť, čo všetko k nemu nášmu školstvu... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Rozhodne to nie je hoax

Aby Kotleba vyvrátil tvrdenie o hoaxe, odporúča divákom svojho videa zadať si do vyhľadávača "MOMIR TU Košice". Podľa Kotlebu je ministrova podráždenosť úplne pochopiteľná. "Takýto nehumánny a demokracii sa priečiaci projekt by najradšej spravili potichu a aby sa ľudia o projekte dozvedeli, až keď sa ich začne bytostne dotýkať."


Úlohou opozície je aj podozrievavosť

Za necelé dva roky svojej činnosti vidíme, čo vláda stihla so Slovenskom urobiť. Po tomto všetkom vláda, ako Matovičova, tak aj Hegerova, za účasti Naďa spravila, už jej podľa tvrdenia M. Kotlebu nemôže veriť ani žiadny príčetný občan, "...ktorého mozog ešte nenahradili správy mainstreemových médií."
Zagágala trafená hus?

Kotleba vo svojom videu "dáva povolenie" ministrovi, aby podával trestné oznámenia, nech sa ho len pokúša zastrašiť. Nepodarí sa mu to. Kotleba z pozície člena Národnobezpečnostného výboru NR SR bude naďalej pozorne sledovať všetky projekty, ktoré minister Naď chystá a bude o nich informovať verejnosť.

Matúš Šutaj Eštok: Budú policajti fasovať aj stranícke preukazy OĽaNO?
11 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Nie ste vládca!

Pripomína M. Kotleba ministrovi, "Vy máte byť sluha občanov SR." a upozorňuje ho, že nebude diktovať ani opozičným poslancom ako a o čom budú informovať práve tých občanov, ktorým minister slúži.