Cibulková to prestrelila!
11 | 10 | 2021 I Denis Merva

Celé zle, pojmy ako štýl a vkus sú zjavne pre niektoré celebrity úplne cudzie pojmy!



Dominika Cibulková

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známa aj tým, že sa rada predvádza v luxusných značkách, rovnako ako výrazným štýlom, o ktorý sa jej stará jej stajlistka. V snahe byť pre neprehliadnuteľná a štýlova, si oblieka modely, ktoré nesvedčia ako jej postave, tak ani elementárnej estetike, ktorú nahrádza gýčom a vyzývavosťou. Modely od Zuzany Kubíčkovej zaujímavé hlavne svojou transparentnosťou materiálu a páperím na rukávoch patria medzi tie lepšie voľby. Chyba je však v stajlingu, kedy body odkrývajúce všetky záhyby tela mala nahradiť podšívka. Priehľadný model tak pôsobí zbytočne vulgárne a nedáva žiadnu šancu predstavivosti.

Cibulkova
zdroj/instagram(@domicibulkova)


 
Michal Dávid

Kráľ gýčových štýlov ani tentoraz povesť módneho kolotočára nepoprel, naopak ju vydarene posilnil. Na akciu si známy český hitmaker obliekol lesklé gýčove sako, pod ktoré si obliekol modro lesklú saténovú košeľu. Celé to skombinoval s výrazným zltatým značkovám opaskom. Tieto podpriemerné štýlové kombinácie dokazujú, že je módna nespôsobilosť Michala Dávida v podstate nemenná, možno dokonca s vekom sa zhoršujúca.

Michal Dávid
zdroj/instagram(@michal_david_oficialni)



Náhly kolaps známeho českého muzikanta Felixa Slováčka!
Náhly kolaps po ceste s exmilenkou na chalupu! Felixovi Slováčkovi (78) na ceste v aute prišlo náhle zle a Lucia Gelemová (38) ho musela odviezť do najbližšej nemocnice v Písku. Informoval Blesk.cz. Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Denis Merva