Primár Kulkovský: Okolo krku máme spoločenské lano, ktoré nám nedovolí odraziť sa
09 | 10 | 2021 I Eka Balašková

MUDr. Milan Kulkovský je jeden z najmladších primárov na Slovensku. Pôsobí na internom oddelení nemocnice v Považskej Bystrici a svoj blog si vedie aj na najznámejšej sociálnej sieti. Vďaka tomu ho pozná veľa ľudí na Slovensku. Tentokrát sa právom rozhorčil nad faktom, že zdravotníkov v očkovacích tímoch musí strážiť polícia.


Útoky na očkovacie tímy

O tom, že pri práci očkovacích tímov bude asistovať polícia, sme

Dáme očkovacím tímom štátnu ochranku?
Podľa Lengvarského by k nim mal krízový štáb zaujať jasný postoj . Konkrétne návrhy však nepovedal, najskôr ich chce prerokovať s ministerstvom vnútra. Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Eka Balašková
aj my. Tieto útoky sa vyskytovali hlavne v oblasti Oravy a Kysúc. Môžeme si o očkovaní myslieť, čo chceme, ale nemali by sme robiť to, čo sa nám nepáči na oficiálnom prístupe štátu. 


Kde máme zmysel života?

Pýta sa vo svojom statuse Dr. Kulkovský a pokračuje: "Tolerujeme a sami šírime nenávisť. Akceptujeme názor, že pravda nie je len jedna. Z uspokojovania vlastných potrieb na úkor všetkých ostatných sme si urobili zmysel života. Egoizmus je vlastnosť víťazov." 


MUDr

A čo váš zamestnávateľ? Bude chcieť vidieť váš covid pass?
Vedenie RÚZ je toho názoru, že zamestnávateľ musí chrániť životy a zdravie svojich zamestnancov. K tomu podľa nich patrí aj kontrola covid pasov. Minister Krajniak (Sme rodina) o novele Zákonníka práce, odborári o diskriminácii. Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Eka Balašková


Drsné slová na adresu morálnych hodnôt

V dnešnej dobe, kedy sa doslova vyžaduje mnohokrát neadekvátna korektnosť (rozumej pretvárka) Kulkovský našej spoločnosti vyčíta, že "zdami televízie nie sú umelci ale postavičky, ktoré by ešte pred pár rokmi predávali svoje telo v bordeloch. Dnes je ten bordel obľúbenou reality show." a dodáva: "Dosiahli sme dno."


Odrazíme sa z neho?

Na túto otázku má Dr. Kulkovský odpoveď. Väčšine už na to vraj nezostali sily a tých pár naivných bojovníkov ťahá späť ku dnu spoločenské lano, ktoré majú omotané okolo krku. 


Screen z FB stránky MUDr. Kulkovského