Moderátorka Zlatica Puškárová po rokoch obsadí kreslo známej markizáckej relácie!
09 | 10 | 2021 I Denis Merva

Známa a mimoriadne obľúbená moderátorka televíznych novín na Markíze dostala ponuku, ktorá sa len tak neodmieta! Informuje pluska.sk.


Reč je o dlhoročnej novinárke a moderátorke Zlatici Švajdovej Puškárovej, ktorá je už snáď pre divákov Markízy neodmysliteľnou súčasťou. Jej nový flek je od tých predchádzajúcich podstatne odlišný. Moderátorku poznáme predovšetkým z televíznych novín a rôznych politických diskusií. Tento raz si Puškárová vyskúša rolu porotkyne.
Moderátorka alebo porotkyňa?

Zlaticu Puškárovú má hádam každý divák Markízy zaškatuľkovanú ako serióznu moderátorku spravodajstva. V máji tohto roku si prvý raz vyskúšala rolu porotkyne relácie Tvoja MINI tvár znie povedome. Mnohých tým moderátorka veľmi príjemne prekvapila! Účasť v relácií si sympatická blondínka mimoriadne užila. Tvorcovia relácie oslovili Zlaticu s novou ponukou! Na obrazovkách Markízy sa čoskoro objaví detská Tvoja tvár znie povedome, kde Puškárová obsadí porotcovské kreslo!

„Detská verzia obľúbenej šou je tu. Do porotcovského kresla okrem stálych členov, a to Kulyho a Zuzky Kubovčíkovej Šebovej, zasadne aj Zlatica Švajdová Puškárova, ktorá si priazeň divákov získala už v jarnom špeciálnom vydaní šou Tvoja tvár znie povedome. Začíname 27. 10. na Markíze a 20. 10. na Voyo,“ oznámila v piatok televízia.

Tvoja Tvár Znie Povedome
zdroj/tvojatvar.markiza.sk

Puškárová sa vyjadrila

„Môj svet sa diametrálne otočil s príchodom mojich detí. Ten svet mi je veľmi blízky a vtedy na jar, keď sme robili tú jednu časť, to bolo naozaj ohurujúce. Priznám sa, že väčšinu projektov dlhé roky odmietam, lebo mám toho dosť v spravodajstve aj doma, ale toto bola naozaj výnimka. Neváhala som, som rada, že som to zobrala. Už aj točíme. Je to veľmi pekné, až som sama prekvapená, ako sa vie človek odviazať, neviem, či nie až príliš,“ prezradila pre Plusku so smiechom Puškárová.

Moderátorka Jasmina Alagič má v poisťovniach údajne tisícove dlhy! (VIDEO)
Dnes už známa osobnosť šoubiznisu, modelka a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská má údajne v poisťovniach dlhy v tisíckach. Ako je možné, že pri takých zárobkoch neplatí účty? Informuje pluska.sk. Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Denis Merva