Bratislava v Plameňoch! Hasiči zasahujú pri rozsiahlom požiari budovy na Račianskej
09 | 10 | 2021 I TASR



Bratislava je v plameňoch. Hasiči zasahujú pri rozsiahlom požiari budovy na Račianskej ulici v hlavnom meste Slovenska. O dráme v Bratislave informuje TASR.

Hasiči momentálne zasahujú pri rozsiahlom požiari budovy na Račianskej ulici v Bratislave, v areáli bývalého podniku Palma. Pre TASR to potvrdili z operačného strediska hasičov. Oficiálne miesta uviedli, že na mieste je 28 hasičov s deviatimi kusmi techniky vrátane výškovej.

"Ide o staršiu budovu v asanácii. Je plne zasiahnutá požiarom. Žiadne zranené a ani usmrtené osoby nie sú hlásené," spresnili z operačného strediska.

Budova bývalého podniku Palma sa nachádza v priemyselnej zóne Bratislavy, ktorá tam vznikla ešte za bývalého režimu. V okolí sa však nachádza aj množstvo obytných domov. Sú však našťastie oddelené električkovou traťou a štvorprúdovou cestou.

Laššáková: Zamestnávatelia chcú kontrolovať covid pasy? To sú tí, čo dávajú nadštandardné mzdy?
Laššáková sa pozrela na to, ako ochotne sa únia zamestnávateľov začala hrať na vznešenú spoločnosť, ktorej záleží na zdraví. Pýta sa, či zamestnávatelia zabezpečujú zamestnancom aj nadštandardné mzdy, zabezpečujú úžasné pracovné podmienky,... Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Petra Demková