Liberálne médiá opäť KLAMÚ. Vraj Taraba si vymýšľa. Ten má však dôkaz!
08 | 10 | 2021 I Petra Demková

Nie je nič nové, že naše liberálne médiá sa podieľajú na rozoštvávaní spoločnosti. Okrem toho že medzi mladými šíria LGBTI propagandu, nerobí im problém ani klamať. Taraba reagoval na článok v jednom takom médiu. To dnes popiera, že by čosi také vôbec vydalo. Lož má ale krátke nohy a Taraba má dôkaz.


Tomáš Taraba upozornil na článok ktorý vydalo progresívne a liberálne médium pre mladých, Startitup.

„Krásne sa nachytali,“ píše Taraba. „10. augusta bolo zverejnené ako homosexuál Fero Joke pôjde vyučovať po školách sexuálnu výchovu. Prišiel s tým Startitup, okrem iných,“ približuje.

Startitup - screenshot T. Tarabu
Startitup - screenshot T. Tarabu, Zdroj: FB T. Tarabu


„Následne som predložil do parlamentu Orbánov zákon zakazujúcich používať školy na tento druh "výučby" a dnes sa ozval Startitup, že som si to vymyslel,“ prekvapuje poslanec.

„Takto priatelia funguje klasická liberálna mediálna stoka. Prinášam porovnanie ako dôkaz. Startitup poprel čo sam priniesol. Oni si myslia, že my si nevieme robiť screenshoty,“ smeje sa Tomáš Taraba.

Väčšina médií hrubo dezinformuje a Bukovský má zase pravdu!
Týmito slovami začína príspevok na profile MUDr. Bukovského na sociálnej sieti. Známy lekár prináša nové fakty o neskutočnej cenzúre, ktorá v súvislosti s Covidom denno- denne prebieha. Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Petra Demková