Bratislava sa bude 17. novembra otriasať v základoch a „vláda musí padnúť!“ burcuje Uhrík
06 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Do ulíc sa chystajú a zvolávajú aj republikáni, ktorí si za svoj deň D určili významný 17. november. Koľko ľudí im na ich akciu príde je teraz otázne, rovnako ako to, či pre takéto hromadné akcie opäť nebude vystavená STOP-ka. Každopádne chuť vzbúriť sa nenávidenej vláde narastá.


Kým šéf Smeru-SD Robert Fico svoju akciu na 17. októbra b Rimavskej Sobote (nie ako sme omylom uviedli v Banskej Bystrici) nazýva umiernene „míting“, líder hnutia Republika Milan Uhrík v statuse otvorene hovorí o proteste. A aby sa vedelo o akom, tak to rovno aj popisuje - bez bláznov a bez mafie.
Nesťažujme sa doma v obývačke, ale poďme spolu do ulíc

„Ideme do ulíc! 17. novembra v deň boja za slobodu. A dnes už aj v deň boja za Slovensko bez bláznov a bez mafie,“ burcuje už teraz s veľkým predstihom Slovákov šéf republikánov. Dôvody, pre ktoré je potrebné protestovať vraj rozpisovať nejde, pretože ich je už toľko, že skôr je problém nájsť dôvod, prečo neprotestovať.



„Takže, nesťažujme sa doma v obývačke, ale poďme spolu do ulíc. Minulý rok sa Bratislava pod masou protestujúcich otriasala v základoch. Tento rok musí vláda padnúť!“ vyzýva ľudí Uhrík a oznamuje, že protest začne na Šafárikovom námestí v Bratislave, kde to kedysi celé začalo.

Fico pozýva Slovákov na protivládny „míting“. Tentokrát 17. októbra a do Banskej Bystrice
Smeráci pozývajú na ďalší „míting“, ktorý sa uskutoční v symbolický deň. Tak toto nevymyslíš, to je Fico... Niekoho by táto okrídlená veta napadla v súvislosti s konaním protivládneho mítingu strany Smer-SD, ktorý usporiadajú v deň, keď sa v celom... Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik