„Očkovaní ľudia by mali byť izolovaní od spoločnosti a neočkovaní nie sú nebezpeční,“ šokuje profesor Perronne (VIDEO)
05 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovacie šialenstvo ani u nás neutícha, ba práve naopak, niektorí jedinci sa usilujú ešte viac tlačiť na Slovákov aby sa dali zaočkovať. Vo svete sú však vedci, ktorí v očkovaní proti CIVID-19 vidia problém.


Skúsenosti z viacerých krajín ukazujú, že očkovanie vôbec nie je taká sloboda a už vôbec nie zdravie ako sa o tom snažia presviedčať Slovákov niektorí naši „odborníci“. Martin Volf zverejnil na svojom facebookovom profile krátke video, v ktorom Christian Perronne, kvalifikovaný odborník na interné lekárstvo, profesor infekčných a tropických chorôb hovorí o tom, ako je to medzi zaočkovanými a nezaočkovanými ľuďmi.
Očkovaní ľudia sú vystavení riziku, ktoré predstavujú nové varianty a prenášajú ich

V úvode statusu Volf približuje osobu vedca a odborníka, ktorý sa vyjadril k zaočkovaným jedincom. Christian Perronne, MD. PhD. má kvalifikáciu na interné lekárstvo, profesor infekčných a tropických chorôb na univerzite Versailles-St Quentin v Paríži. Od roku 1994 je vedúcim zdravotníckeho oddelenia Univerzitnej nemocnice Raymond Poincaré.

Masové očkovanie je veľkou vedeckou a medicínskou chybou! Tlmočí Pirošíková slová držiteľa Nobelovej ceny (VIDEO)
Už aj na Slovensku rastie počet právnikov, ktorí sa stavajú odmietavo nielen k očkovaniu, ale i protipandemickým opatreniam súčasnej vlády ako takým. Tie majú totiž ďaleko k tým, ktoré sú v súlade s našou ústavou a medzinárodnými... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Vo viacerých inštitúciách zastával významné miesta: Pasteur Institute v Paríži (zástupca riaditeľa Národného referenčného centra pre tuberkulózu), Francúzska agentúra pre lieky (predseda viacerých pracovných skupín, ktoré vydávajú odporúčania založené na dôkazoch), Francúzska rada pre vysokú hygienu verejnosti (prezident) a ďalšie.



A aký má teda profesor Perronne názor na zaočkovaných a nezaočkovaných ľudí? „Očkovaní ľudia sú vystavení riziku, ktoré predstavujú nové varianty a prenášajú ich. Je to už dokázané v rôznych krajinách. Takže očkovaní ľudia by mali byť v karanténe a mali byť izolovaní od spoločnosti a neočkovaní nie sú nebezpeční,“ hovorí v úvode zostrihu videa Perronne a dodáva:

„Očkovaní ľudia sú nebezpeční pre iných. Je to dokázané v Izraeli. Som v kontakte s mnohými lekármi v Izraeli kde majú veľké problémy, ťažké prípady v nemocniciach sú teraz medzi očkovanými ľuďmi. Aj v Spojenom kráľovstve zaviedli veľký očkovací program a aj tam sú problémy,“ dodáva profesor Christian Perronne v samom závere.

Mesík: Jasným príkladom toho, že očkovanie nefunguje je Izrael (VIDEO)
Koronavírus nie je na ústupe nikde na celej našej planéte. Niekde s ním boj zvládajú lepšie, inde sa im to veľmi nedarí. Tak ako v Izraeli, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik