Šialené: Polonahá žena vypadla pri sexe z balkóna! (VIDEO)
03 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Človek je tvor kreatívny a to aj čo sa týka sexu. Presnejšie toho, kde si ten sex chce vyskúšať. Niekedy však i skvelá myšlienka a neskutočná chuť na sex môže mať prečudesnú dohru.


Prečudesnú dohru mal sex, ktorému sa oddával na balkóne párik rozvášnených zaľúbencov. Prečudesnú prelo, lebo však ktorý z nich by rátal s koncom, na ktorý isto len tak ľahko nezabudne. Video, ktoré zachytáva koniec ich radovánok doslova trhá internet.
„Sexica“ skončila s ľahkým zranením, susedove auto s rozbitou strechou

Neuveriteľná „sexi“ nehoda sa stala 5. septembra v Tchaj-wanskej metropole Tchaj-pej a všetko „podstatné“ zachytila priemyselná kamera. Pointa videa je v tom, že polonahá žena vypadla z balkóna a tvrdo pristála na streche pod ním zaparkovaného auta. Pýtate sa, čo celému šokujúcemu incidentu predchádzalo? Nič také zvláštne, iba milostné hry s jej partnerom... Ten jej po páde, ktorý našťastie rozvášnená žena prežila, okamžite pribehol na pomoc.



Ženu previezli záchranári do nemocnice, kde jej ošetrili iba ľahké zranenia chrbta a čas liečby odhadli na niekoľko týždňov. Pikantné na celej veci je aj to, že pár musí teraz ešte zaplatiť aj škody na aute, ktoré patrí susedovi z rovnakého domu, pretože náraz bol taký silný, že strecha auta bola úplne zdemolovaná.

Britskí policajti sa radšej venovali sexu v aute, ako by riešili vlámanie
V anglickom Surrey má polícia, zdá sa, iné priority ako riešiť vlámanie, či vypočutie svedkov. Dvaja dôstojníci dali prednosť sexuálnym radovánkam v služobnom aute, píše denník The Sun. Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Diana Zaťková