Exposlanec Farkašovský odkazuje vláde: Neohrievajte si zadky a už niečo robte!
02 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovník, ktorý používajú niektorí súčasní poslanci v našom najvyššom zákonodarnom zbore sa skôr podobá slovníku štamgastov IV. cenovej skupiny pred záverečnou či pouličným povaľačom. Je to však tvrdá realita.


Urážky toho najhrubšieho zrna či nechutné invektívy lietajú medzi poslancami parlamentu na obe strany. Kto by si myslel, že v Národnej rade sedia inteligenti, ktorým ide o dobro Slovenska a jeho občanov, ten sa poriadne mýli. Vie to aj národniarsky exposlanec Karol Farkašovský, ktorý v statuse poriadne skritizoval koaličné poslankyne za vulgárny slovník ich kolegov.
Zoberte metly, pozametajte svoj prah, a potom kritizujte iných

„Hosanna, prebudili sa nám poslankyne OĽANO. Údajne im prekážajú vulgarizmy od opozičných poslancov. Tak ctené dámy – v jednom máte úplnú pravdu. Takýto vulgárny nebol slovenský parlament nikdy vo svojej histórii,“ konštatuje v úvode statusu Farkašovský, ktorý odporúča poslankyniam dotyčnej strany, hnutia či zoskupenia alebo čo sú vlastne, aby sa najskôr sebakriticky pozreli na „tvorivú vulgárnu činnosť“ svojich koaličných kolegov.

„Slová: múdrosráči, idioti, zberba, dezoláti, banda, opice, tupelá... zaviedli do parlamentnej nekultúry také politické esá ako koaliční ministri a koaliční poslanci,“ pridáva národniar.



„Takže dobrá rada - zoberte metly, pozametajte svoj prah, najskôr sa rozhorčene pozrite do vlastných radov, urobte v nich poriadok a potom kritizujte iných. Ale hlavne robte už niečo užitočné a prospešné pre slovenských občanov,“ odkazuje poslankyniam exposlanec Karol Farkašovský, ktorý na samý záver ešte poriadne kriticky dodáva: „Vďaka nim a ich volebnému omylu si totiž ohrievate sedacie orgány v súčasnom nekultúrnom panoptiku exotov zvanom Národná rada.“

Ľudia, dobre si pamätajte, kto je autorom hanlivých prívlastkov na vašu adresu, odkazuje Farkašovský
Niektorí naši vládnuci politici si osvojili slová, ktorými doslova urážajú pospolitý ľud. A najmä ten, ktorý sa búri proti ich často nezmyselným príkazom a nariadeniam. Zabúdajú pri tom, že aj oni sami pred vstupom do vlády či parlamentu, alebo na... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik