„Svet zo mňa urobil štetku a ja z neho urobím bordel!“ parafrázuje Karol Lovaš na účet Plačkovej
01 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko si po zatknutí Zuzany Plačkovej a jej manžela opäť pripomenulo „divadelné predstavenia“, v ktorých hrali hlavnú úlohu „zločinci“, NAKA a – médiá. Také PR mediálne známej dvojici ešte neurobil nikto.


Zuzanu Plačkovú a jej manžela Reného Strausza obvinila polícia z drogovej trestnej činnosti. Vážna vec, lenže asi toho na nich tak veľa nemali, lebo po štyroch dňoch v policajnej cele ich pustili na slobodu. Nad týmto krokom sa v statuse pozastavil aj spisovateľ, bývalý novinár a v súčasnosti kňaz Karol Lovaš, ktorý napísal aj veľmi zaujímavú vetu - „Svet zo mňa urobil štetku a ja z neho urobím bordel!“
V politickej oblasti vysielame svetu signály typické pre menej vyspelé národy

Podľa Lovaša je po teatrálnom zatknutí Zuzany Plačkovej za prítomnosti médií a jej prepustení je na mieste otázka, ako dlho bude ešte tento druh reality show NAKA prebiehať? „Až kým sa Slovenská republika stane absolútne nedôveryhodnou pred vlastnými občanmi i pred zahraničím?“ pýta sa ďalej Lovaš a dodáva, že boje v polícii musia skončiť čo najskôr, lebo v opačnom prípade je na mieste hlasné prevolanie:

„Zuza na hrad!“ Po tom, čo sa na Slovensku deje, by sa vraj vôbec nedivil, ak by jednu Zuzanu vystriedala v prezidentskom paláci druhá Zuzana. „Väzenie si už vyskúšala. Niet lepšej vstupenky pre úrad prezidenta. Nič iné si nezaslúžime,“ konštatuje Lovaš, podľa ktorého sa Slovenská republika sa dlhodobo správa ako nemúdre dieťa.

AKTUALITA: Plačková je zatiaľ voľná! Obvinenia však zostávajú
Špecializovaný súd rozhodol o prepustení Zuzany Plačkovej aj jej muža Reného, obžalovaných z drogovej trestnej činnosti. V cele policajného zaistenia si obaja pobudli od pondelka. No naplnili sa slová ich advokáta Martina Pohoveja, do vyšetrovacej... Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Diana Zaťková


„Pred časom som napísal: „V politickej oblasti vysielame svetu signály typické skôr pre menej vyspelé národy. To, čo robíme, bude raz použité proti nám. Stratili sme pud sebazáchovy. Stávame sa sebadeštrukčným národom, ktorý akoby nemal rád sám seba. Mal vôbec niekedy?“ Slovensko sa zmenilo na lascívny kabaret,“ myslí si Lovaš a dodáva, že v ňom platia slová Friedricha Dürrenmatta, ktoré napísal pred polstoročím k svojej divadelnej hre Návšteva starej dámy:



„Tragédia predpokladá vinu, biedu, mieru vecí, prehľad, zodpovednosť. V tom šlendriánstve nášho storočia už nie sú vinníci, ani tí, ktorí sú zodpovední. Nikto za nič nemôže a nikto to nechcel. Všetko sa to rúti a niekde to viazne. K nám sa hodí už len komédia.“ Dürrenmattove slová podľa Lovaša podtrháva hlavná predstaviteľka Klára, ktorá v jednom z výstupov hovorí: „Svet zo mňa urobil štetku a ja z neho urobím bordel!“ Média, žiaľ, zohrávajú v tejto groteske podľa Karola Lovaša čoraz smutnejšiu úlohu.

Plačkovej manžela Strausza najviac trápilo, že štyri dni nejedol
Hviezda instagramu Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René Strausz sú na slobode, ešte ale vyhraté nemajú, V policajných celách po razii NAKA na dílerov drog síce strávili tri noci, obaja ale tvrdia, že sú nevinní. Vyšetrovanie stále... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik