Spomínate si na „doktora“ Matoviča? Za urážku MUDr. Bukovského si to od ľudí riadne zlízol (VIDEO)
30 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tak toto už vážne prehnal. Plagiátor a muž, ktorý nezmyselným celoplošným testovaním spôsobil to, že na Slovensku zomierali tisícky ľudí sa dovolil slovne napadnúť lekára, ktorý hlása niečo iné ako on. To, čo vypustil Igor Matovič z úst pred rokom na adresu doktora Igora Bukovského bol jednoducho grc.


Zrejme nikto nepochybuje o tom, že šéf OĽaNO je prostoduchý človek, ktorý sa hrá na inteligenta. Svoju (ne)kultúru už preukázal na verejnosti nie raz, no akoby mu to stále nestačilo. Zrejme je presvedčený, že ako politik môže urážať koho si zmyslí. Jeho inteligenciu a prostoduchú myseľ pocítil aj doktor Igor Bukovský. Zostrih videa z jeho tlačovky, ešte spred roka, na ktorej ho Matovič nechutne uráža, sa stále šíri internetom.
Tým ľuďom, ktorí odmietajú rúška, akoby im tento vírus napadol mozog

„Vševedko“ Matovič sa pred rokom, keď sa púšťal do boja s nepriateľom č. 1 menom COVID-19 opäť vyfarbil. Svojej povesti nezostal nič dlžný a na tlačovke pourážal ľudí, ktorí odmietali nosiť rúška. Mnohí celosvetovo uznávaní skutoční odborníci ich síce neodporúčali na dlhšie nosenie, naši „odborníci“ boli ale iného názoru.

A presne takým „odborníkom“ je aj Igor Matovič, ktorého v jeho „odborných“ rečiach prišli na tlačovku podporiť aj ďalší „odborníci“ ako hlavný hygienik Ján Mikas, infektológ Pavol Jarčuška a hlavná odborníčka Ministerstva zdravotníctva pre všeobecnú starostlivosť o deti a dorast Elena Prokopová. Všetko ľudia, ktorí neskôr tvrdo presadzovali nielen celoplošné testovanie, ale aj rúška  či očkovanie experimentálnymi vakcínami, ktoré sa ukazujú ako veľmi málo účinné.

MUDr. Bukovský: Buď skončí totalita, alebo sa rozvinie agresia a bude vojna
Slovensko je v stave, v ktorom jednotlivec, alebo celá spoločnosť podľa MUDr. Igora Bukovského stráca svoju stabilitu v dôsledku rozvratu noriem a hodnôt, alebo v dôsledku straty cieľov hlbšieho zmyslu a ideálov. V najnovšom videu zverejnenom na... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová


No a tento „odborník“ v zdravotníctve, ktorým Igor Matovič bezpochyby je, však na to má splagiovanú diplomovku, sa na tlačovke bohorovne pustil nielen do tých ľudí, ktorí odmietajú nosiť rúška, ale aj do doktora Igora Bukovského. Ako dopadlo masívne testovanie už všetci dobre vieme, dôsledky masívneho očkovania, ktoré Igor Matovič tiež tvrdo presadzuje, sa zrejme dozvieme o pár mesiacov či rokov.

„Tí ľudia, ktorí to prekonajú (koronavírus – pozn. red.), tak na konci môžu mať celý život problém. Mám taký pocit, akoby tým ľuďom, ktorí odmietajú rúška, stavajú sa silou mocou proti akýmkoľvek opatreniam, akoby im tak preventívne tento vírus napadol mozog bez toho, aby ich samotných nenapadol,“ hovorí v zostrihu videa Matovič, ktorý skryto uráža ľudí, ktorí nesúhlasia s nosením rúšok.

Bukovský: Rúška a respirátory vás neochránia pred baktériami a vírusmi. Nie sú prospešné ani pre ľudskú dušu
„Ak ešte stále nosíte na ulici, v parkoch, v prírode a v iných vonkajších priestoroch rúško alebo dokonca nezmyselný respirátor, škodíte tým nielen sebe, ale aj prírode, životnému prostrediu a nám všetkým ostatným,“ upozornil vo videu MUDr.... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Petra Demková

Ty si chudák Igor, do smrti sa budem hanbiť, že som ti dal svoj hlas

Áno, je to možno pravda, ale svoj mozog by si mali dať preventívne skontrolovať aj podaktorí predstavitelia súčasnej koalície, ktorí tak ohnivo propagovali celoplošné testovanie a propagujú i nosenie rúšok či očkovanie experimentálnymi vakcínami dokonca aj deti od 5 rokov. Igor Matovič ale vo svojej „kritike triedneho nepriateľa“ zašiel ešte ďalej a za obeť si vybral človeka, ktorému vedomostne nesiaha ani...

„Nastal čas pán Bukovský, blázon, z tohto miesta poviem, aby ste prestali šíriť tieto konšpiračné bludy. Máte titul a prečítajte si Hippokratovu prísahu. Idete proti tomu, čo ste sľúbili. Nie ste hodní vášho titulu. Ani ja nie, ale ani vy nie, pán doktor Bukovský,“ odkázal lekárovi „doktor“ a „multiinteligent“ a „vedátor“ Igor Matovič.

Doktor Bukovský je presvedčený, že Matovič trpí poruchou osobnosti. Slovom je psychopat (VIDEO)
Známy fyziológ a odborník na zdravú výživu MUDr. Igor Bukovský v najnovšom video blogu zhodnotil duševný stav Igora Matoviča. Podľa výrazu tváre bývalého premiéra na istom archívnom zázname je vraj zrejmé, že politik poruchou... Čítať ďalej
28 | 05 | 2021


Prirodzene, ľudia v diskusii za šéfom OĽaNO nestáli, ba naopak, poriadne mu to spočítali. „Matovič nesiaha Bukovskému ani po členky. Mám pocit že sa začína vyhrážať národu,“ myslí si Marta Martáková. „Ja si myslím že Matovič ten vírus už prekonal, lebo mu už preskočilo,“ skonštatovala Zuzana Vejinovič. „Dementovič dementný,“ pridáva Vladimír Múdry.

„Ty si chudák Igor, do smrti sa budem hanbiť, že som ti dal svoj hlas,“ odkazuje mu Whun Jon Pheong. „To je skutočný úbožiak, pán Bukovský držte sa, takýto chudák, bez vzdelania - plagiátor, vás uraziť nemôže, je to skutočne psychiatrický chorý človek,“ pridáva sa do diskusie Duppik Zajačik.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/21/bukovsky-nasa-vlada-a-vedci-sposobili-tisice-umrti-na-slovensku-pretoze-ignorovali-vedecke-fakty/
Kvákajúca nula, ktorá ani len diplomovku nebola schopná napísať

„Neprekvapuje ma zase Matovičova úbohosť a primitívnosť v priamom prenose. Toto vládne a parlamentné zoskupenie je skutočná pandémia pre Slovensko... Tento premiér - plagiátor je hrobár slovenskej ekonomiky. Neuvedomuje si svoju neschopnosť a nekompetentnosť riadiť tento štát. Asi nevie, čo je v matematike priama úmera: čím dlhšie sa bude držať pri moci, tak tým väčšiu hanbu si spôsobí,“ skonštatoval Ľubo Grohmann.

„Ľudia už vyzývajú trnavského blázna, aby prestal šíriť tie svoje plačkavé šašoviny. A on, ktorý má záverečnú prácu obšlahnutú, zatiaľ v priamom prenose hodnotí tých, ktorí majú vysokoškolský titul oprávnene. Ja nepoznám vo svojom okolí nikoho kto by mal chrípku, ale je zaujímavé že ani nikoho, kto volil tohto psychopata. Už sú Obyčajné ovce zalezené v kanáloch, hanbia sa!“ zhodnotil Matoviča v diskusii Ador Dorath.



„Tento demagóg a primitív v jednom už nemá zábrany v ničom. Kvákajúca nula, ktorá ani len diplomovku nebola schopná napísať, posudzuje kvality lekára, ktorý sa angažuje správnym smerom už roky a za ktorým sú výsledky. No ľudia, toto čudo nepatrí ani do dedinskej krčmy, lebo aj tam sedia inteligentnejší od neho,“ pridáva sa v hodnotení Jana Gladišová. „Jasne že mu nemá čo napadnúť on je celý vírus on nemá v tej hlave nič len hnoj. Pán Bukovský sme s vami. Treba zrušiť túto vládu,“ myslí si Peter Barlik.

Civilizovane odstráňme vládu, vyzýva MUDr. Bukovský. Slobodu a rozum Slovensku
"Podporujem občianske aktivity, ktoré sú zamerané na ochranu slobody, rozumu a osobnej zodpovednosti na Slovensku." Týmto začína svoj najnovší príspevok na YouTube MUDr. Igor Bukovský. A vyzýva ďalších ľudí k tomu, aby premýšľali nad tým, ako sa... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová