Big Pharme sa opäť zvýši počet klientov: Očkovať deti od päť rokov chcú už od októbra!
30 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Big Pharme sa opäť zvýšil počet klientov. Už chcú očkovať deti od päť rokov. Poradca  Bieleho domu pre pandémiu Anthony Fauci navrhol, že schválenie by mohlo prísť v priebehu niekoľkých týždňov. Informuje portál RT.



Čím ďalej, tým mladší pacienti



Americká spoločnosť Big Pharma a jej nemecký partner BioNTech tento krok oznámili v utorok v tlačovej správe s tým, že Úrad pre kontrolu potravín a liečiv už dostal údaje zo skúšok. Použijú sa na určenie, či povoliť vakcináciu mladších pacientov.

"V štúdii, do ktorej bolo zahrnutých 2 268 účastníkov vo veku 5 až 11 rokov, očkovacia látka preukázala priaznivý bezpečnostný profil. Vyvolala silné reakcie neutralizujúcich protilátok pomocou dvojdávkového režimu," uviedli spoločnosti v spoločnom vyhlásení.

Tieto údaje boli poskytnuté agentúre FDA na počiatočné preskúmanie. V najbližších týždňoch bude nasledovať predloženie žiadosti o autorizáciu na núdzové použitie vakcíny u detí vo veku 5 až 11 rokov.

Po smrti mladej ženy Slovinsko pozastavuje očkovanie vakcínou od Johnson & Johnson
Slovinsko prestane podávať očkovaciu látku Janssen spoločnosti Johnson & Johnson. Tamojší minister zdravotníctva uviedol, že krajina pozastavuje vakcináciu, kým sa nevyšetrí smrť 20-ročnej ženy. Úmrtie mohlo súvisieť s očkovaním, informuje... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Treba ešte požehnanie

Poradca Bieleho domu Fauci v reakcii na správy, že FDA získal údaje spoločnosti Pfizer, verí, že agentúra udelí požehnanie pre vekovú skupinu 5-11 rokov niekedy v nasledujúcich týždňoch.

"Predstavujem si, že v najbližších týždňoch tieto údaje preverí a dúfajme, že dajú zelenú, aby sme mohli začať očkovať deti, dúfajme, že do konca októbra," povedal Fauci v utorok.

Kým Hegerova vláda proti Rusku bojuje, Maďari podpísali s Rusmi zmluvu na dodávku lacného plynu
Maďari to vyhrali! Ruský energetický gigant Gazprom podpísal v Budapešti 15-ročný dodávateľský kontrakt s maďarskou energetickou spoločnosťou MVM Group. Ide o dodávku 4,5 miliardy kubických metrov plynu prevažne južnou trasou. Vedie cez Čierne... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Biden predbieha

Napriek tomu, že zdravotný poradca zdôraznil, že nie je dobré „predbiehať“ americké regulačné orgány a „vedu“, zdá sa, že prezident Joe Biden presne to robí. Minulý mesiac totiž oznámil zavedenie univerzálneho posilňovača 3. dávky vakcíny - pre všetkých dospelých Američanov pred oficiálnym schválením FDA.

Nakoniec sa posilňujúce dávky schválili iba pre osoby nad 65 rokov. Doteraz nie je jasné, kedy FDA nakoniec dá zelenú pre plán, ktorý pôvodne načrtol prezident.

Vrchol cynizmu: Najprv ľudí privedú do depresie a k alkoholizmu, potom na tom ešte zarobia !
29 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová