Ako kanibal. Mladík uhryzol seniora do nosa, hrozí mu trojročné väzenie
30 | 09 | 2021 I TASR
Ako kanibal sa správal istý mladík z Vranova nad Topľou. Napadol staršieho muža a zahryzol sa mu do nosa, informuje TASR.

Trest odňatia slobody na jeden až tri roky hrozí 21-ročnému mužovi z Vranova nad Topľou, ktorý v júni na schodisku jedného z miestnych bytových domov fyzicky napadol 63-ročného seniora. Pri útoku ho okrem iného uhryzol do nosa. O prípade informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová

"Mladík staršieho muža strhol na schody, kopol ho a uhryzol ho do nosa. Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali dobu liečenia až 28 dní," priblížila. Na základe dôkaznej situácie polícia mladíka obvinila z trestného činu ublíženie na zdraví. Obvinený je stíhaný na slobode.

Správanie mladíka nasvedčuje tomu, že mohol byť pod vplyvom drog. V tejto súvislosti je potrebné pripomenúť, že viacerí politici súčasnej vládnej koalície sú za zjednodušenie prístupu mládeži k drogám. Dovolíme im to?

Šátek: V dvojici Heger - Žilinka niekto "zavádza" a Žilinka to zjavne nie je
Slovenčina má v mediálnom priestore zvláštne slová. Napríklad "ustáť", "pochybiť", "zavádzať". Po slovensky odolať, urobiť zle, klamať. Takže ak preložíme slovo "zavádzať" v prípade vyjadrenie predsedu vlády o tom, že Matovičova komisia prijala 17... Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Ivan Brožík