Matovič sa nebude prezidenke ponúkať, radšej sa stretla s mafiánom
29 | 09 | 2021 I Ján Papuga
Igor Matovič považuje za slobodné rozhodnutie prezidentky, koho si pozve na diskusiu o situácii v bezpečnostných zložkách, píše pravda.sk. Vyhlásil, že sa nebude prezidentke ponúkať.

Ako mu je vlastné, nezabudol ani na štipľavú poznámku k prezidentke Zuzanej Čaputovej: „Zrejme je jej lepšia diskusia s ‚mafiánom‘ Ficom ako s Matovičom.“ Naráža na stretnutie prezidentky s Róbertom Ficom, predsedom Smeru, deň pred prednesením správy o stave Slovenskej republiky. Rokovali o situácii v bezpečnostných zložkách a o celkovej situácii na Slovensku. Ja sa určite na takéto stretnutie núkať nebudem,“ dodal Matovič dôrazne.

Napriek uznaniu slobodnej voľby prezidentky Matovič nezostal nič dlžný svojej povesti kritika každého, kto koná inak, ako by si to on sám želal. Bez ohľadu na funkciu a postavenie.

Matovič šokuje: Ak neustojíme najbližšie tri týždne, odchádzame.
Minister financií Igor Matovič mení rétoriku! Najnovšie sa vyjadril, že nasledujúce tri týždne budú pre vládnu koalíciu kľúčové. Buď to zvládnu, alebo pôjdu preč. Žeby expremiér konečne pochopil, že na Slovensku tejto vládnej koalícii zo dňa na... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková