Štvrtinový Slovák Krčméry sa sťažuje, že sa mu ľudia vyhrážajú a chcú ho fyzicky napadnúť
28 | 09 | 2021 I Peter Sulek
V minulosti uznávaný profesor Vladimír Krčméry sa sťažuje, že sa mu ľudia vyhrážajú a chcú ho fyzicky napadnúť. Asi zabudol na príslovie, že ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.

"Ľudia i pacienti sú agresívni. Menežovať epidémiu v tejto atmosfére je prakticky nemožné. Mnohí napádajú vyhlášky a zle si ich vysvetľujú, aj na mňa bol vyvíjaný nátlak, čelil som dokonca útokom," uviedol v TA3 profesor Vladimír Krčméry.
Sto trestných oznámení

Krčméry priznal aj to, že ľudia na neho podávajú trestné oznámenia, ktorých má byť už sto a dokonca ho fyzicky napadli. Na útoky voči jeho osobe si už pomaly zvykol. „Útoky prebiehajú niekoľkokrát do týždňa, včera bol aj pokus o fyzický útok, ale to by ešte človek zniesol, lebo aj na Haiti na nás strieľali, ale útoky na rodinných príslušníkov nie,“ uviedol Krčméry.

Spoločnosť podľa neho nie je jednotná a to nepomáha ani v boji proti pandémii. Priznal tiež, že aj viacerí odborníci z konzília či krízového štábu chcú odísť, pretože čelia vyhrážkam ľudí.

Niektorí pacienti si vraj sami diktujú aké lieky by chceli a prestávajú rešpektovať autority. „Ľudia sú agresívni, pacienti sú tak agresívni, hovoria si, ktorý liek chcú, ktorý nie,“ uvádza Krčméry. Dodal, že daktorí pacienti sa nechcú liečiť americkými liekmi.

Krčméry oznámil sťahovanie zo Slovenska. Preslávil ho výrok, že je len štvrtinový Slovák (VIDEO)
Profesor Vladimír Krčméry prekvapil vyjadrením, keď pre denník Plus jeden deň po strate autority a strate dôvery Slovákov povedal, že sa plánuje odsťahovať zo Slovenska. Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Štvrtinový Slovák plánuje ujsť zo Slovenska

Nedávno Krčméry oznámil, že plánuje sťahovanie zo Slovenska. "Plánujem sa čím skôr odsťahovať zo Slovenska. Asi do krajiny, kde máme projekty. V boji proti infekciám tam dokážem pre pacientov urobiť viac ako na Slovensku,“ uviedol.

Ešte pred tým zaujal výrokom o tom, že je len štvrtinový Slovák. "Hlúpy národ sa učí z vlastných chýb. Nemám ilúzie o slovenskom národe. A to aj preto, lebo som len štvrtinovým Slovákom," povedal.

Krčméry je aj veľkým propagátorom vakcín proti covidu. Spoločne s ďalšími tvárami očkovacej kampane, ako je napríklad Jarčuška, však čelí podozreniu z konfliktu záujmov. A to z dôvodu, že sa zúčastňujú školení a kongresov, ktoré sponzorujú veľké nadnárodné farmaceutické spoločnosti, ako napríklad Pfizer.

Krčméry, Jarčuška aj Kalavská s manželom sa zúčastnili kongresu v Miami, ktorý sponzoroval Pfizer
Na stránke inenoviny.sk sa objavil článok aj s dokumentáciou, z ktorej vyplýva, že naši poprední vedci, ktorí v prvej línii bojujú za očkovanie, sa v minulosti zúčastňovali lukratívnych kongresov. Jedným z nich bol kongres v Miami. Účasť im platil... Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Petra Demková