Blaha: Matovič vyhlásil Slovákom vojnu, my povedieme národ do boja!
28 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

A je to tu zase. Bitka o peniaze pre tých, ktorí to najviac potrebujú – rodiny s deťmi. To, koľko im navrhuje pridať súčasná vláda je nielen smiešne, ale priam urážajúce a na zaplakanie. Ako sa dá ináč nazvať mesačné zvýšenie rodinných prídavkov o 38 centov?!


Súčasná (ne)obľúbená vláda síce pred voľbami sľubovala doslova hory-doly, lenže stali sa z toho priepasti. Priepasti chudoby, do ktorých padá stále viac Slovákov. A bude zrejme ešte horšie, lebo zdražovať sa majú nielen elektrina, plyn či teplo, ale na to všetko sú naviazané aj mnohé výrobky, vrátane potravín. To všetko je proti srsti Ľubošovi Blahovi, ktorý to v statuse patrične skritizoval.
Štát rozpredajú do zahraničia, ľudí nechajú hladovať

Zdroj: FB / Ľuboš Blaha


„Pamätáte si, ako Matovič behal po parlamente s tabuľkou, na ktorej vyčítal vláde Smeru, že sirotám zvýšila príspevok iba o 2,70 eura?“ vracia sa Blaha v úvode o pár rokov nazad. „Som rád, že jeho pravicová vláda nám konečne ukázala, ako sa to robí. Viete, o koľko zvýšili prídavok na dieťa? Sadnite si, zavrite oči a nechajte sa unášať týmto sociálnym počinom roku. Prosím pekne - zvýšenie o 38 centov. Haló, Matovič - to sú v prepočte dva grahamové rožky, ty odľud!“ začína podpredseda Smeru-SD pekne odpodlahy.

„Matka Tereza sa môže schovať, tuná naši sociálni dobrodinci z OĽaNO a Sme rodiny nám zase ukázali, ako sa to robí. Očakávam, že dnes nabehne Matovič do parlamentu v tričku MATOVIČ KRYJE ZLODEJOV, vytiahne tabuľku s nápisom DEŤOM 38 CENTOV a pod tým bude veľké HANBITE SA!“ pokračuje smerák svojím typickým sarkazmom.

Toto už dávno nie je o zdraví - chcú nám zobrať našu slobodu a Covid je pre nich len zámienkou, tvrdí Blaha
Očkovací teror nezažívajú iba Slováci, ale traumatizuje ľudí takmer po celom svete. Príkladov na to je dosť, pričom ľudia sa proti povinnému očkovaniu búria prakticky všade. Niekde uspejú, inde ale nie. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A do toho bude vrieskať na Krajniaka ako nepríčetný, že kašle na deti. Tak ako za starých dobrých čias. Povedzme si to na rovinu - sú to neoliberálne monštrá. Kaník je v porovnaní s nimi úplný Karl Marx. Neexistuje na svete väčších sociopatov, ako sú Matovič, Sulík a Krajniak,“ konštatuje Blaha a hneď ponúka i ďalší argument, súvisiaci s ministrom hospodárstva.

„Sulík sa chystá kompletne liberalizovať trh s energiami, čiže ceny energií pôjdu strmhlav hore. To bude cenové peklo. A nás kedykoľvek kompletne vypne cudzia nadnárodná korporácia. Otroci vo vlastnej krajine,“ hromží podpredseda Smeru-SD a dodáva, že presne toto je ich pravicová cesta - deregulovať, liberalizovať, privatizovať. „Nič iné nevedia. Štát rozpredajú do zahraničia, ľudí nechajú hladovať. A deckám pohodia dva grahamové rožky, nech sa nimi zadusia,“ soptí ďalej Blaha.

Blaha: Kým je Slovensko v rukách bláznov, nečakajte, že sa niečo zmení k lepšiemu
Ako pes a mačka. Taký je vzťah medzi Igorom Matovičom a Ľubošom Blahom, ale aj ostatnými členmi vedenia Smeru-SD. A práve ich podpredseda sa znovu pustil do šéfa OĽaNO, ktorému vôbec nič nedaroval. Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Rozkradli štát a zobrali ľuďom aj posledné omrvinky

A Matovič má podľa Blahu ešte tú drzosť vyhovárať sa na prázdnu špajzu. „Hej hej, ten pocit, keď ti zanechali až takú prázdnu špajzu, že si ucítil utkvelú potrebu vyhodiť 50 miliónov na nezmyselnú očkovaciu lotériu, 1 miliardu na testíky pre kamošov a miliardy na zbrojenie. Naď ide vraziť miliardy do zbraní! Slovensko sa rúti do bankrotu, ľudia prežívajú zo dňa na deň, na deti našli až desať korún - a Naď ide pchať miliardy eur do amerických zbrojoviek,“ vyratúva smerák kam súčasná vláda „investovala“ obrovské peniaze.

„A keď mu to vytkne nejaký občan na sociálnej sieti, tak mu odkáže, že je „dezolát“ a po večeroch „hajluje“. Takto sa správa minister slovenskej vlády - kritici sú preňho dezoláti, každý je extrémista, Slováci sú pre neho opice,“ páli Blaha ostrými do šéfa rezortu obrany.

Blaha: Igor zase raz potreboval celé Slovensko presvedčiť, že nie je duševne zdravý (VIDEO)
Poslanci v našom parlamente si včera úspešne zaspomínali na „staré dobré časy“ pri doťahovačkách Matovič s Borisom Kollárom verzus smeráci. A veruže sa opäť bolo na čom zabávať. Alebo plakať? Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Náš slovenský Fantozzi nerieši bankrot, nerieši ceny potravín, nerieši ceny energií - on prosím pekne rieši rožky. Párny či nepárny. Sudá, lichá. Ľúbi ma, neľúbi ma... Zošalel,“ smeje sa na ministrovi financií Blaha a dodáva, že Slovensko sa kvôli týmto nekonečným primitívom dostalo na úplné sociálne a ekonomické dno. „Rozkradli štát a zobrali ľuďom aj posledné omrvinky,“ konštatuje podpredseda Smeru-SD, ktorý si vzápätí spomenul aj na hlavu štátu.

„A prezidentka Čaputová sa o chvíľu postaví do parlamentu a vyzve k zmieru. Jej pí-ár oddelenie zistilo, že jej rapídne klesá podpora, a tak si pozvala Roberta Fica, aby ukázala, aká je ona zmierovateľka,“ napísal Blaha.


Ľudia padajú na ústa, vláda im berie slobodu aj dôstojnosť

Blaha ale nezabudol ani na svojho šéfa Fica, ktorý, podľa neho, našej prezidentke naložil ako malej žabke. „Nech sa konečne spamätá a vypíše referendum. Aké zmierovanie? Ľudia padajú na ústa, vláda im berie slobodu aj dôstojnosť a ona tu tára o nejakom zmierovaní!,“ triafa Blaha kritikou aj hlavu štátu. „Matovič vyhlásil Slovákom vojnu - a my ako slovenskí ľavičiari povedieme národ do boja. Za slobodu, za sociálne práva, za Slovensko! Zobrali ľuďom sociálny štát, my ho vrátime späť!“ burcuje na záver svojho statusu Ľuboš Blaha ako správny vodca a proletár.

Slovenska sa zmocnili reálni psychopati! Treba ich zavrieť do kazajky, tvrdí Blaha
V našom parlamente včera zasadal Výbor pre obranu a bezpečnosť, na ktorom sa prerokovávala aj situácia, ktorá panuje v našich bezpečnostných zložkách. A v nich je to skutočne „zaujímavé“, o čom svedčia zatýkania elitných vyšetrovateľov z... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik