Vytŕčajúce bradavky anjelika Victoria´s Secret mohol objaviť iba objektív zručného paparazzyho
27 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

O pikantnom trapase známej modelky, ktorá patrí k anjelikom Victoria´s Secret, píšu Topky. Modelka Joan Smalls (33), ktorá sa momentálne nachádza v Miláne, kde sa koná Fashion Week, mala na ulici pretŕčať bradavky! Paparazzy nechýbali!


Po dráždivej bielizni siaha Joan Smalls zrejme nielen v prípade, keď kráča na prehliadkové mólo. "Vyzerá to tak, že po dráždivých nohavičkách a podprsenke siahne aj počas všedného dňa. Nedávno sa jej to ale poriadne vypomstilo!" prinášajú Topky.

Zomrel skutočný Tarzan!
Viac ao 40 rokov žil Ho Van Lang († 52) so svojím otcom Thanh (99) v džungli neďaleko malej vietnamskej dediny, kam ho otec kvôli strachu z vojny, pri ktorej stratil ženu a dve deti, zavliekol. Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič

Spod kompletu, ktorý vyzeral ako pyžamo mali vykúkať bradavky

Joan mali paparazzy odfotiť v spoločnosti jej kolegyne Gigi Hadid. Na sebe mala nohavicový komplet, ktorý pripomínal pyžamo. U niektorých možno aj niečo iné. Záleží od fantázie. Pásikavý vrch mala celkom rozopnutý. A pod ním priesvitnú podprsenku čiernej farby. Počas kráčania ulicami sa rozopnutý vrchný diel, ktorý mal byť ušitý z voľnej látky rozhýbal.

To potešilo možno viac paparazzy, ako okoloidúcich, ale hodnotiť môže iba ten, kto tam bol. Spod vrchnej časti oblečenia vykukol kúsok bielizne a spod nej mali vytŕčať bradavky. Pohľad hodný objektívu fotografa, ktorý ich objaví naozaj iba ak je profesionál a zručný pri ovládaní fotoaparátu.

Tento anjelik podľa Topiek nepatrí medzi hanblivé ženy. Ale možno len chcela pozornosť a titulku na stránkach bulváru. A šikovne dopriala fotografom a médiám to, na čo čakali. Možností je veľa, tiež záleží od fantázie.

Mala Baba Vanga pravdu? Silný červený drak, ktorý predstavuje Čínu, môže priniesť finančnú krízu
Mala Baba Vanga pravdu? Zdá sa, že silný červený drak, ktorý predstavuje Čínu, prichádza. Svet po ekonomickom oslabení, ktorý so sebou priniesla celosvetová pandémia, môže čoskoro čeliť finančnej kríze. Čínsky gigant China Evergrande Group sa... Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová