Mesík: Pichnúť mRNA vakcínu si dali ľudia v nádeji, že ich ochráni pred osudom tých tisícok mŕtvych
27 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Už aj na Slovensku sa blížime k tomu, že sa začne očkovať treťou dávkou vakcíny Pfizer. A to mala byť po dvoch dávkach „sloboda“ aj zdravie. Ako sa teda ukazuje, nie je ani jedno, ani druhé.


Očkovanie malo byť spásou pre ľudstvo v boji s koronavírusom. Malo... Skôr to ale vyzerá tak, že po tom ako sa farmaceutické firmy „nažerú“ a budú mať peňazí dosť, začne sa konečne COVID-19 liečiť. Zástancom liečby je aj vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík. Ten v statuse názorne ukazuje, ako je to u nás s očkovaním mRNA experimentálnou vakcínou, ktorou tá od firmy Pfizer je.
V nemocniciach pumpovali neúčinný remdesivir s vážnymi nežiadúcimi účinkami

Mesík predstavuje tri fázy akceptácie experimentu s pfizerovskou mRNA ľuďmi na Slovensku. „K dnešnému dňu si dalo aspoň jednu dávku S-proteín kódujúcej vírusovej mRNA pichnúť asi 44,5% ľudí. Možno len odhadnúť, že zhruba polovica z nich to urobila dobrovoľne. Druhá zhruba polovica pod nátlakom (vyhodenie z práce - učiteľky, sestričky, úradné sily etc., neošetrenie v nemocnici a pod.) alebo skorumpovaná privilégiami tipu „vakcinačný pas“.

Daniš sa zastal Mesíka: Ohavnosť! Polícia SR kope do lekára, lebo kritizuje očkovaciu propagandu
Komentátor Dag Daniš sa zastal lekára Juraja Mesíka. Vo svojom komentári píše o tom, že Polícia SR na sociálnej sieti do Mesíka kope len preto, lebo kritizuje očkovanie a štátnu propagandu. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Peter Sulek

18.000 neliečených ľudí

Graf ukazuje, že zapojenie Slovákov do experimentu má najmenej dva jasné zlomy,“ konštatuje v úvode statusu Mesík. Podľa neho sa okolo 4 júna vyčerpal potenciál vakcinačného nadšenia, tlačeného svedectvami masového zomierania cca 18-tisíc ambulantne neliečených ľudí, do ktorých v nemocniciach pumpovali neúčinný remdesivir s vážnymi nežiadúcimi účinkami.

„Štátny nátlak existoval už predtým, ale väčšina ľudí dovtedy sa zrejme dala napichnúť mRNA dobrovoľne v nádeji, že ich to ochráni pred podobným osudom, ako bol osud tých cca 18-tisíc spoluobčanov ponechaných bez účinnej a včasnej liečby. U niektorých (starí nad 65 rokov, ľudia s komorbiditami) to mohlo byť adekvátne podstúpenie rizika,“ píše Mesík. Zároveň dodáva, že u mladých a zdravých to bolo zbytočné riziko, ktoré ale nepoznali, lebo vtedy (a mnohí dodnes) nerozlišovali medzi klasickými a dobre odskúšanými vakcínami podávajúcim hotové antigény a experimentálne podávanou vírusovou mRNA.

Rozdiel medzi účinnosťou Ivermectinu a neúčinnosťou vakcíny je šokujúci, tvrdí Mesík
Ivermectin vz vakcína. Boj, v ktorom zjavne ťahá za kratší koniec liek, ktorý má však jasne navrch v liečení COVID-19. Žiaľ, je lacný, a tak ho mnohé vlády v boji s pandémiou odmietajú. Radšej posielajú milióny farma firmám za málo účinné a ešte... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Celé rodiny s deťmi sa nechali napichať, aby mali svätý pokoj a mohli cestovať

„Od začiatku júna do cca polovice júla rast počtu ľudí s infikovanou vírusovou mRNA pokračoval najmä v dôsledku nasadenia mocenského nástroja „covid pas“ - teda vládami nariadeného obmedzenia slobody pohybu pre tých, ktorí odmietli vieru v Pfizer. Ľudia, dokonca celé rodiny s deťmi, ktoré chceli ísť na dovolenky, sa nechali napichať, aby mali svätý pokoj a mohli cestovať,“ vysvetľuje Mesík. Podľa neho už v júni bolo vedecky potvrdené, že ľudia s vírusovou mRNA môžu šíriť vírusy Covidu rovnako ako ľudia, ktorí vieru v Pfizr odmietli.

„Súčasná vlna šírenia delta je práve výsledok ilúzie vytvorenej „covid pasmi“. Nikto iný na Slovensko vírus nemohol doniesť len tí, čo mohli cestovať,“ prízvukuje Mesík.

Mesík: Jasným príkladom toho, že očkovanie nefunguje je Izrael (VIDEO)
Koronavírus nie je na ústupe nikde na celej našej planéte. Niekde s ním boj zvládajú lepšie, inde sa im to veľmi nedarí. Tak ako v Izraeli, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Efekt covid pasov sa už vyčerpal

„Zhruba v polovici júla sa už efekt „covid pasov“ prevažne vyčerpal. Ďalší pomalý rast je tlačený kombináciou stupňujúceho sa štátneho nátlaku („semafory“ a likvidačné pokuty pre podniky, systematické desenia veriacich deltou, utajovanie informácií a sťažovanie možností účinnej profylaxie a ambulantnej liečby Covidu, tlak na opichávanie VŠ a SŠ študentov čo si nevšimli že na Slovensku si titul stačí kúpiť a diplomovku odpísať...), a desiatok miliónov eur vrazených Korupčno-Plagiátorskou vládou do korumpovania masmédií, cenzúry vedeckých informácií, vakcinačnej propagandy, diskreditácie nezávislých odborníkov kladúcich nežiadúce otázky, korumpovaniu prostého lotérijného ľudu atď, atď...“ vysvetľuje analytik bezpečnostných rizík.


Každý je strojcom svojho šťastia, nik za nikoho neodžije jeho či jej život

„Agenti predaja vírusovej mRNA pri moci samozrejme prídu behom jesene a zimy s novými nástrojmi nátlaku a útlaku. Veriacim budú pichané tretie dávky, na svoje si prídu aj deti veriacich rodičov. Neveriaci budú diskriminovaní novými a novými spôsobmi,“ myslí si Juraj Mesík a na samý záver statusu dodáva:

„Osobne tým, čo im po tom piští srdce, doprajem aj päť dávok - tých, čo by chceli napichať do mňa sa solidárne vzdávam v prospech tých, na ktorých sa ešte dosť neušlo a chcú viac. Každý je strojcom svojho šťastia, nik za nikoho neodžije jeho/jej život.“

Mesík: Chlapcom od 12 do 15 rokov po dvoch dávkach mRNA vakcíny hrozí 6,1-krát vyššie riziko myokarditídy
Očkovanie detí proti koronavírusu experimentálnymi vakcínami je podľa viacerých zahraničných vedcov a lekárov zbytočné. Ba priam neprípustné. Šialenstva zaočkovať už deti od piatich rokov sa však Slovensko napriek tomu nevzdáva. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik