Fanatická zástankyňa očkovania zomrela po tretej dávke vakcíny Pfizer (OPRAVA)
27 | 09 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Karen Croakeová Heislerová, uznávaná profesorka na Univerzite Notre Dame neďaleko Chicaga v americkom štáte Illinois, sa dostala do povedomia ako jedna z najvášnivejších a najfanatickejších zástankýň protikoronových opatrení a kampane za očkovanie. Dokonca sa neštítila verejne „zatracovať" neočkovaných. Táto fanatická propagátorka očkovania teraz zomrela.


Správa bola aktualizovaná dňa 29.9.2021 a opravená:

Malo sa tak stať 12 dní po tom, čo dostala tretiu „posilňovaciu“ dávku vakcíny od konzorcia Biontech/Pfizer. Mala 67 rokov, informuje report24.news. To však podľa najnovších zistení nie je pravda. Profesorka dlhodobo bojovala s rakovinou a jej smrť prišla v dôsledku tejto choroby. Celá spojitosť jej úmrtia s očkovaním je tak nepodložená. Z toho dôvodu Hlavný denník túto správu aktualizoval o tento vysvetľujúci text, na základe získyných informácií z portálu The Observer, ktorý spojitosť vyvrátil a príčinu smrti  uviedol na správnu mieru.


Podľa vlastných informácií na Heislerovom účte na Twitteri, kde bývalá profesorka horlivo aktualizovala svoje "pokroky v očkovaní" (ako to zdokumentoval "The Covid Blog"), dostala prvú dávku vakcíny mRNA 13. januára. Druhá dávka zrejme nasledovala začiatkom apríla. 9. apríla totiž uviedla, že ona a jej manžel mali len mierne reakcie na vakcínu a len mierne ich boleli ruky.

Dr. Roger Hodkinson o covidovej propagande: "Je to pandémia strachu" (Report24)
Názor Rogera Hodkinsona (Report24) Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vzorne dodržiavala protikoronové opatrenia

Táto údajná „plná ochrana" pravdepodobne nestačila akademičke, ktorá bola „vzorná" aj v dodržiavaní protikoronových opatrení. Vonku sa nechala fotografovať s rúškom a dokonca aj jej pes, ktorého venčila, mal špeciálny respirátor FFP.

7. septembra si Heislerová nechala vpichnúť tretiu dávku vakcíny. Po nej sa jej zdravotný stav rapídne zhoršil, hoci predtým bola zdravá (nepravdivé tvrdenie, keďže existujú informácie o tom, že bola onkologickým pacientom). Ani nie po dvoch týždňoch zomrela. Ani v jej prípade nebude možné preukázať priamu súvislosť s očkovaním.

Nemecký štatistický úrad tají štatistiky o príčinách úmrtí 2020. Mohli by fakty opäť "vystrašiť" ľudí?
25 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zhoršenie rakoviny po „posilňovacej“ vakcíne

Čoraz častejšie sa však objavujú správy o ľuďoch, u ktorých sa po očkovaní vakcínou proti korone vyvinula rakovina, alebo u ktorých sa existujúca rakovina náhle "explozívne" rozšírila.
Neochvejne obhajovala očkovanie

Heislerová, ktorá v rokoch 1993 až 2018 vyučovala na univerzitnej Fakulte filmu, televízie a divadla (FTT), až do svojho posledného momentu neochvejne obhajovala očkovanie.  Podľa „The Covid Blog“ neskrývala nevraživosť voči neočkovaným. Podľa nej sú egoistickí a mali by zostať sedieť doma, pokým nedostanú rozum. Odopierači očkovania si sami môžu za to, že ochorejú, dodáva report24.news.

Zdroj: Screenshot Twitter


Na svojej stránke na Twitteri profesorka neustále agitovala proti odporcom opatrení a očkovania. Údajne dokonca venčila svojho psa, ktorý mal respirátor.

Štúdie: Neočkované deti sú zrejme oveľa zdravšie ako očkované
11 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová