Kotleba tvrdí, že Lipšicovi ľudia plánujú v najbližších dňoch obviniť Maroša Žilinku!
25 | 09 | 2021 I Petra Demková

Líder strany ĽSNS priniesol v piatok večer šokujúcu informáciu. Vo videu, ktoré nakrútil po návrate z pohrebu Reného Baláka tvrdí, že práve na tejto smutnej udalosti sa dozvedel niečo, čomu je až ťažké uveriť.


Kotleba nakrútil svoje video v piatok večer, keď sa vracal z pohrebu známeho teológa a filozofa Reného Baláka. Ten písal aj pre Hlavný denník.

Marián Kotleba tvrdí, že na pohrebe sa k nemu dostala veľmi zaujímavá avšak zatiaľ neoverená informácia. Vraj, už v priebehu budúceho týždňa má byť Úradom špeciálnej prokuratúry, teda Lipšicovym úradom, v spolupráci s NAKA, obvinený sám generálny prokurátor, Maroš Žilinka. Malo by to byť konkrétne zo zosnovania a podporovania zločineckej skupiny

„Môže to byť fáma, môže to byť spravodajská informácia, môže to byť hoax, nejaký šum,“ hovorí líder ĽSNS. „Ale ak do týždňa, dvoch, troch, bude generálny prokurátor obvinený ľuďmi, ktorí patria pod Lipšica, potom je tu už skutočná vojna a Slovenská republika nemá s právnym štátom už skutočne nič spoločné,“ hovorí Kotleba.

Ak sa takéto niečo udeje, udeje sa to jedine na politickú objednávku, myslí si líder ĽSNS.

Fico: Ideme šíriť, čo sudkyňa Záleská navystrájala. Ako poškodzovala práva, vymýšľala si a zavádzala
Róbert Fico na tlačovej konferencii reaguje na najaktuálnejšie politické otázky po neúspešnom odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca. Počas tlačovej konferencie spomína aj snahu belgických orgánov zamiesť prípad Chovanca pod koberec. A venuje sa... Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová