Hlina sa chcel opäť zviditeľniť. Nápad s veľkým bilboardom mu však tentokrát nevyšiel
25 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Diaľnice D4 a D4 sa stanú určite hanbou Slovenska. Teda nie samotné cesty, ale križovatka, či estakáda, ktorá ich mala spájať. Mala, ale nespája, pretože to naši „odborníci“ nedomysleli, a tak ju naprojektovať jednoducho nedali!


Slovensko sa (ne)križovatkou diaľnic D1 a D4 priblížilo k banánovej republike. Veď kto už len naprojektuje dve cesty tak, aby sa z jednej nedalo dostať na druhú? Tento „skvost“ chcel svojrázne využiť aj antipopulista a expredseda KDH Alojz Hlina. Ten sa už preslávil aj tým, že prekryl zástavou EÚ vzácny historický kostolík v Dražovciach pri Nitre. Hlina teraz v statuse vysvetľuje, prečo sa mu jeho najnovší plán nepodarilo zrealizovať.



„Presne pri „diaľničnej“ križovatke D1-D4 je obrovský billboard o rozmeroch 10x20 metrov. Chcel som tam zavesiť tento billboard,“ opisuje Hlina svoj zámer, ktorý ale zrealizovať nedokázal. A dôvod? „Nezostáva mi nič iné, len rešpektovať rozhodnutie majiteľov toho billboardu, že tam nechcú umiestňovať takýto politický obsah. Škoda,“ povzdychol si Alojz Hlina a dodal, že tak to teda dá aspoň sem, na svoj facebookový profil. „Naozaj nás to vystihuje. Tá „križovatka“ je neskutočná hanba,“ píše na záver statusu Alojz Hlina.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/18/peter-pollak-mladsi-hlina-je-traged-matovicovi-kazdy-skocil-na-lep-a-co-viac-si-politik-mo%cc%82ze-zelat/