"Zavzdušňovanie" a "slušné" klamstvá v priamom prenose - to je naša politika v podaní Šeligu
24 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Juraj Šeliga a Matúš Šutaj Eštok sa stretli v relácii TV JOJ Na telo. Diskutovali o parlamentných súbojoch. Tiež o "prudkých pohyboch", o  "mafii" a o chaose v bezpečnostných zložkách. No celá relácia bola najmä o invektívach. A aj o "určitých hlodavcoch".



Moderátorka sa pýta Šeligu - "ostávate v Za ľudí?"

Odpoveď Juraja Šeligu: "Prosím občanov, aby sa nechali zaočkovať." Áno, čítate dobre. Juraj Šeliga vysvetlil, že touto výzvou bude začínať každé svoje verejné vystúpenie. Potom však prešiel aj k otázke moderátorky a odpovedal tak, že "má názor", ale kým sa nevyrieši situácia s vojnou v polícii, dovtedy "nebude robiť žiadne prudké pohyby v Za ľudí".
Kúzelné duo Matovič - Sulík

To už sa hralo na polovici poslanca Matúša Šutaja Eštoka. Ten pochyboval o tom, že "venovať dvojpercentnej strane toľko priestoru je trochu prehnané". Poukázal však vzápätí aj na to, že "duo Matovič si so Sulíkom odkazovali ešte pred polrokom slová ako idiot a dnes sú v nádhernom súzvuku".
Nebuďte frajer

Juraj Šeliga na to poradil Matúšovi Šutajovi Eštokovi: "Pán Eštok, nebuďte taký frajer s tými percentami". A zopakoval mantru o dvanástich rokoch. "A nejdeme sa venovať tomu, čo tam predvádzate s Ficom? Pýcha predchádza pád, dávajte si pozor, pán Eštok!" Varoval záhadne poslanec poslanca v relácii televízie JOJ Na telo.
Infantilné plagátiky

"Keď vidím, aký cirkus v parlamente bol, ako si niekto kreslil infantilné plagátiky, tak mi tento cirkus príde ako hanba celej vládnej koalície". A Matúš Šutaj Eštok ešte dodal, že "tento cirkus odpútava od podstaty."

"Pán Šeliga, a vy koho v tom parlamente reprezentujete? Hovorím o tých dvoch percentách. Koho reprezentujete? Veď ste sa rozpadli." Povedal Eštok Šeligovi. S dodatkom, že "vy keď hovoríte o pýche a nadutosti, z vašich úst to znie fakt farizejsky".
Mafiáni vždy a všade

Juraj Šeliga má pravdepodobne rád obohraté frázy. Vyplýva to z jeho vyjadrenia na adresu poslaneckého kolegu: "Prosím pekne, koho ja reprezentujem? Veď vy vašou rétorikou reprezentujete mafiánov!"

Nuž a potom prišli na rad témy ako demagógia, obvinenia, mafia, cirkus, neskáčte mi do reči a chcem rovnaký priestor ako kolega, prípadne "pán kolega sa tu zavzdušňuje" ( povedal Juraj Šeliga).

(Medzititulky red. HD.)

Igor Matovič je podvodník, nie bojovník proti korupcii, vraví natvrdo Matúš Šutaj Eštok
Presunutie sa Igora Matoviča po jeho prípadnej demisii na vymyslený post vicepremiéra pre boj proti korupcii pobavilo aj Matúša Šutaj Eštoka. Svoj názor na to vyjadril vo videu na sociálnej sieti. Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik