Weis: Pri delta 4+ variante sa „vakcína“ Pfizer javí nielen ako neúčinná, ale aj zvýšila mieru infekčnosti
23 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Boj proti koronavírusu sa v súčasnosti zameriava iba na očkovanie experimentálnymi vakcínami. Liečenie v ambulanciách nie je vôbec na programe dňa. Na programe dňa, to je však ešte väčší tlak na nezaočkovaných. Vyhrážajú sa im stratou zamestnania.


Prísť o prácu nie je v súčasnosti vôbec žiadna výhra, rovnako tak ako sa dať zaočkovať experimentálnou vakcínou. „Byť zdravý je výhra! Vakcína je výhra!“ hlásajú tí, ktorí tvrdohlavo presadzujú očkovanie, ktoré, ako máme možnosť vidieť, prakticky vôbec nefunguje. Nákazu totiž šíria aj zaočkovaní a nakaziť sa, skončiť v nemocnici či zomrieť môžu opäť aj zaočkovaní. Tak aká výhra? Názor na dianie okolo vakcinácie napísal v zamyslení aj právnik Peter Weis.
Za politikov, ktorých tu máme, vďačíme školstvu. Najmä vysokému, lebo toto dopustilo

Weis si myslí, že „vakcinátorom" asi už dochádzajú nápady, pretože slovenskú intuíciu totiž nemožno poraziť a Slováka nemožno zlomiť. „Možno by mali začať hovoriť pravdu. Čo tak začať bilboardom ‘Nie je dôležité prežiť, ale zúčastniť sa…’ A mala by to hovoriť napríklad pani, ktorej nejaký dobrý anjel nahovoril, že sadzba DPH je 21 percent a to jedno percento naviac ide vždy na dobročinnosť,“ naráža Weis na (ne)vedomosť Veroniky Remišovej. „Jaroslav Veľký sa vyjadril, že bude diskriminovať svojich podriadených. Že už len to, čo hovorí, je trestným činom, ho zjavne netrápi. Veď má na to páky. Hotový Archimedes. Dajte mi páku a pevný bod a pohnem zemeguľou,“ smeje sa Weis na ministrovi obrany Naďovi.

„Za politikov, ktorých tu máme, vďačíme školstvu. Najmä vysokému. Toto dopustilo. Oni jeho stav náležite zrkadlia. Učitelia sú už náležite potrestaní Astrou a tým, ktorí to stále nepochopili, hrozí ďalšie mRNA Mojito. Ale asi to tak má byť,“ konštatuje sarkasticky právnik. „Biskup sa nakazil (rozumej spozitívnel) počas návštevy pápeža. Tam, kde boli všetci OTP. Záhada ako v Ubli. A takých bude pribúdať. No a keďže vieme, že placebo nedostal údajne nikto, a nikde naokolo nebolo vidieť žiadne práškovacie lietadlo, za všetko budú môcť samozrejme tí určite neočkovaní,“ myslí si Weis.

Advokát Weis: Kráľovstvo krivých zrkadiel
Začal sa nový školský rok a s tým spojené radosti ale aj starosti. Odhliadnúc od nákladov rodičov spojených s "bezplatným" školstvom, Mikasové vyhlášky a konkrétne Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti dieťaťa je už skutočne dno dna. Advokát Peter... Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Ivan Mihale

Tieto „vakcíny“ spôsobujú 20-násobný nárast počtu zhubných nádorov endometria

„Látky, údajne proti Covidu, nesúce meno vakcíny sa vakcínami nestali ani po zmene definície podľa CDC. A to sa fakt snažili. Zato urobili vakcínu z čohokoľvek iného. Pamätáte si na kontaminované a stiahnuté šarže „vakcíny“ z Japonska? Nie, grafén nenašli. Avšak našli v nich kúsky nehrdzavejúcej ocele pochádzajúcej zrejme z výrobného procesu. 1,63 milióna dávok stiahnutých a minimálne tri obete na účte Moderny,“ prezrádza náš skúsený právnik.

„Doktor Cole uviedol, že tieto „vakcíny“ spôsobujú 20-násobný nárast počtu zhubných nádorov endometria a sú príčinou autoimunitných ochorení, ktoré popísal, že fungujú presne naopak, ako pri HIV (teda nie pokles úrovne výskytu „pomocných“ CD-4 buniek, ale pokles úrovne výskytu „zabijakov“, tzv. CD-8 buniek). Inak a zjednodušene povedané, vírus nemá veľmi čo eliminovať. A to vyzerá na slušný problém. Nuž, treba to samozrejme preveriť. Faktcheckeri to iste urobia za nás,“ konštatuje Weis.

Vopred pripravený plán na predaj vakcín, ktorým sa vytvára večná pandémia? Na video upozorňuje právnik Weis
"Toto video so slovenskými titulkami si pozrite," píše právnik Peter Weis na webstránke akw. Odborníčka na zdravie a medzinárodné zdravie už viac, ako 20 rokov, na vedu a výskum, na mnohé metodológie výskumu a etiky, expertka vo WHO a mnohé iné,... Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Pri takomto kompromitovaní imunitného systému možno očakávať čoskoro aj vakcínu na nádchu

„Nový a opäť japonský preprint (Japonci ten Covid nakoniec porazia asi sami silou pera a Francúzi z ulice) v skratke uvádza to, že pri tzv. Delta 4+ variante sa „vakcína“ Pfizer javí nielen ako neúčinná, ale pri teste dokonca zvýšila mieru infekčnosti variantu. Dáte si tretiu? Mňam. Alebo si počkáte na vývoj novej a po každom štvrtom variante si raz za pol roka dáte novú. Navždy. Teda do smrti. Čo možno nepresiahne 10.

Pri takomto kompromitovaní imunitného systému možno očakávať čoskoro aj vakcínu na nádchu. Nie každý ju totiž bude schopný pri tomto vakcinačnom tempe „rozchodiť“,“ varuje právnik tých, ktorí už netrpezlivo čakajú na tretiu dávku vakcíny, vraj „podpornú“.

Advokát Weis: Zamestnávateľ nemá právo vyžadovať od zamestnanca potvrdenie o očkovaní
Slovensko sa pripája k viacerým štátom, kde je o segregáciu zaočkovaných a nezaočkovaných „postarané“. A to nielen v reštauráciách či na športových alebo kultúrnych podujatiach, ale pomaly i v zamestnaní. Príkladom je inzerát, ktorý si zverejnila... Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Majú „vakcíny“ vplyv na donosenie dieťaťa? Ale isteže. Už je publikovaná korekcia z časopisu NEJM. Nie, nie je to 80% potratov, je to výrazne menej, ale stále odstrašujúco dosť. Každopádne treba si to prečítať (TU), vyzýva Weis tehotné ženy k ostražitosti. „A najlepšie na záver: 0,1 percenta pacientov v najnovšom preprinte medrXiv po „vakcíne“ Pfizer vykazuje potvrdenú myoperikarditídu.

Nech sa páči, medián 33 rokov. Výrobca uvádza 1:100000. Tak sa nám trošku sekol. Neviem, či si to dobre pamätám, nie som lekár, ale tuším, že šanca, že sa človek s touto diagnózou dožije ďalších 5 rokov je cca 50%. Dobré vyhliadky. Pri mladších vekových skupinách je už len tento preprint dôvodom na zastavenie „očkovania“. U detí je to, ako sa hovorí, na kriminál,“ končí svoje zamyslenie sa právnik Peter Weis.

Peter Weis: Manipulácia štatistík ako pracovná metóda
Advokát Peter Weis vo svojom najnovšom blogu komentuje manipuláciu štatistík a odkazuje na zistenia lekára Radoslava Čičalu. Weis poukazuje na to, že manipulácia sa využíva ako pracovná metóda. A citátom od Winstona Churchilla, že „verím iba tým... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová