Obvinenia, panika, vyhrážky, vydieranie. Takto nútia politici a zamestnávatelia ľudí k očkovaniu (Vanessa Rennerová)
23 | 09 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Vanessy Rennerovej (Report24)


Na dosiahnutie úplnej zaočkovanosti obyvateľstva sa nemeckí politici a zamestnávatelia uchyľujú k vydieraniu.


Keď sa od jesene ohlásilo komplexné zavedenie pravidiel 3G v kombinácii s platenými testami, očakával sa obrovský nápor na kontroverzné vakcíny proti COVIDu. Ako však konštatuje Vanessa Rennerová, na kritických občanov to nezapôsobilo tak, ako sa očakávalo.
Šikanovanie neočkovaných

Mnohí sa už dobrovoľne radšej vzdali návštevy zábavných podnikov a reštaurácií. Tam totiž od nich vyžadujú potvrdenie o zaočkovaní či negatívne testy na koronu. Ľudia sa rozhodli, že nebudú podporovať „spolupáchateľov“ nového očkovacieho apartheidu. Financie sú však dobrým kľúčom. Teraz sa k slovu hlásia zamestnávatelia, aby šikanovali neočkovaných.

Nesúhlas s posilňovacími vakcínami: Najvyšší predstavitelia americkej FDA (Úradu pre kontrolu potravín a liečiv) odstupujú kvôli vakcínam!
Liekové regulačné úrady na celom svete sú v súvislosti s vakcínami proti Covidu pod obrovským politickým tlakom. Akákoľvek forma kritiky vakcín a ich používania je v rozpore s politickou agendou. Takmer nikto na úradoch sa neodváži riskovať svoju... Čítať ďalej
08 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


V posledných dňoch sa na sociálnych sieťach objavujú rôzne upozornenia pre zamestnancov. Obviňujú ich, že to je ich chyba, ak sa zavedie karanténa. Tá zastaví výrobu a môže zavrieť dokonca celý závod. Každý neočkovaný pracovník je vraj vystavený vysokému riziku nákazy COVIDom-19. Navyše testy na koronavírus si budú musieť neočkovaní hradiť z vlastného vrecka. Riešením je preto okamžité očkovanie.
Vyhrážky a vyvíjanie tlaku na zamestnancov

Napríklad nemecká firma Nobilia vo svojom bulletine nešetrí vyhrážkami na adresu zamestnancov. Tvrdenia, ktoré sú tam uvedené, nie sú však podložené faktami, ani právne zdôvodnené. Vanessa Rennerová pripomína, že zamestnávatelia sa oficiálne nesmú pýtať na stav očkovania svojich zamestnancov.

Naliehavý apel nemeckého lekára: Odmietanie ošetrenia neočkovaných je etické a morálne zlyhanie! (Andreas Hanau) (VIDEO)
Názor Andreasa Hanaua (Report24) Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Ani spoločnosti Nobilia nie je nič do toho, ktorí zamestnanci boli očkovaní, a ktorí nie. Navyše  vláda stále ubezpečuje, že náklady na testy v práci budú hradené. 30. augusta v relácii "Hart aber fair" to aspoň tvrdil nemecký minister zdravotníctva Jens Spahn. Napriek tomu hrozba nákladov vo výške 1 500 eur za neočkovaných zamestnancov sa zdá byť takmer trestná.

Mnohým zamestnancom by z ich ťažko zarobenej čistej mzdy pravdepodobne nezostalo takmer nič - ak vôbec niečo, ak by to mali uhradiť. Hrozí im teda, že prídu o živobytie.

Dr. Roger Hodkinson o covidovej propagande: "Je to pandémia strachu" (Report24)
Názor Rogera Hodkinsona (Report24) Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zamestnávatelia by sa mali spolupodieľať na očkovacej kampani

Zostáva len zbožným želaním, aby ustal tlak na očkovanie zamestnancov. Nemecká vláda však považuje správanie zamestnávateľov za príkladné, keď tlačia na ľudí, aby sa dali očkovať. Od 10. septembra sú nemeckí zamestnávatelia dokonca povinní informovať zamestnancov o "rizikách COVID ochorenia". Zamestnancom sa majú vysvetliť aj možnosti očkovania.

COVID-19 nepredstavuje významné riziko pre mladších ľudí bez predchádzajúcich ochorení. Tieto informácie však podľa Vanessy Rennerovej sotva zvýšia ochotu zamestnancov dať sa zaočkovať. Takže nemecká vláda sa tu spolieha na dramatizáciu a dezinformácie, ktoré majú šíriť zamestnávatelia.

ŠOKUJÚCE ODHALENIE: Izrael „laboratóriom“ Pfizeru a Izraelčania ako laboratórne potkany? Priznanie viceprezidenta farmagigantu (VIDEO)
21 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


V pochybnom návrhu nového nariadenia o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, ktorý predložil nemecký minister práce Hubertus Heil (SPD), sa uvádza:

„Teraz potrebujeme výrazne zvýšiť mieru očkovania. Štvrtú vlnu, ktorá sa začala, možno prelomiť len ďalším očkovaním. Firmy musia motivovať svojich zamestnancov, ktorí ešte neboli očkovaní, aby tak urobili.“
Z právneho hľadiska je očkovanie súkromnou záležitosťou každého

Tak ako predtým, stav očkovania zostáva z právneho hľadiska súkromnou záležitosťou. Politici zjavne dúfajú, že firmy to budú ignorovať, aby mohli neposlušných jednotlivcov vydierať.

"Ak sa nedáš zaočkovať, zomrieš!“ Zo siete kliník v USA unikli plány na šírenie propagandy strachu (VIDEO)
Uniknutá nahrávka zo stretnutia predstaviteľov amerického reťazca kliník Novant Health, ktoré sa uskutočnilo cez Zoom, ešte viac posilnila nedôveru ľudí voči číslam kliník v súvislosti s koronavírusom. Vo videu (dnes už pravdepodobne bývalá)... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Neočkovaných sa nemožno zbaviť

Niektorým to ale nestačí a idú ďalej. Predseda zamestnávateľov NRW Arndt Kirchhoff napríklad požaduje, aby sa zásada 2G, t. j. úplné vylúčenie neočkovaných a oficiálne "nevyliečených" osôb, uplatňovala aj v práci. Obhajuje otvorenú diskrimináciu neočkovaných osôb prostredníctvom obmedzení aj na pracovisku.

Ak by sa takýmto očkovacím fanatikom podarilo dosiahnuť svoje, tí, ktorí odmietajú experimentálne očkovanie, by zrejme prišli o živobytie. O tom, že to nefunguje, sa v súčasnosti presviedčajú okrem iných aj zdravotné sestry v Anglicku. Kvôli blížiacemu sa povinnému očkovaniu už došlo k hromadnému prepúšťaniu. Starostlivosť o ľudí, ktorí ju potrebujú, v krajine už čoskoro nebude možné zaručiť. Tlak na vládu, aby upustila od svojho totalitného očkovacieho kurzu, tak enormne rastie, dodáva na záver komentára Vanessa Rennerová v Report24.

WHO mení kurz: "Cieľ - imunizácia obyvateľstva – ťažko dosiahnuteľný"
15 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová