Nepodarené interview: Bill Gates koktal, keď sa ho pýtali na spoločné večere s pedofilom Epsteinom
22 | 09 | 2021 I Petra Demková

Bill Gates sa objavil v relácii moderátorky Judy Woodruff. Tá sa ho v rozhovore pýtala aj na jeho styky s pedofilom Epsteinom. Pri týchto otázkach Gates koktal a potom povedal niečo, čo mu rozhodne s imidžom nepomohlo.



Styky s Epsteinom

Bill Gates sa veľmi nešikovne pokúšal v televíznom rozhovore urobiť čiaru za spoločnou minulosťou s Jeffreym Epsteinom. Zmohol sa len na trápnu odpoveď. Informáciu prináša britský denník Daily mail.

65 -ročný zakladateľ spoločnosti Microsoft sa s Epsteinom stretol vo svojom dome na Manhattane v roku 2011. Bolo to až po tom, čo bol finančník odsúdený v roku 2008 za požadovanie sexu od mladistvej. Spoločné stretnutia Gatesa s Epsteinom pokračovali až do roku 2013. Pre dnes už bývalú manželku Gatesa, Melindu, ostali „boľavým miestom“ a čiastočne asi zapríčinili rozvod, ku ktorému došlo tento rok po 27 rokoch manželstva.
Interview s Gatesom

Moderátorka relácie PBS, Judy Woodruffová, sa Gatesa pýtala: „Mali ste niekoľko stretnutí s Jeffreyom Epsteinom, ktorý - keď ste sa s ním stretli pred 10 rokmi - bol odsúdený za podnecovanie k prostitúcii od mladistvých. Čo ste o ňom vedeli, keď ste sa s ním stretli, ako ste sami povedali, v nádeji, že získate peniaze?“

Gates okamžite začal koktať a krútiť si s prstom. Potom odpovedal: „Uh, viete, mal som s ním večeru. Je mi ľúto, že som to urobil. Mal kontakt na ľudí, o ktorých povedal, že by mohli prispieť k verejnému zdraviu. V tomto smere nie je dostatok filantropie,“ odpovedal Gates. „Tieto stretnutia boli chybou. Nevyústili do toho, čo som predpokladal, a prerušil som ich. Viete, to sa už dávno vie, nie je to nič nové,“ dodal.

Chorvátsky prezident Milanović sa odmieta poklonkovať, kiež by sme aj MY mali takú hlavu štátu! (VIDEO)
Situácia okolo COVID-19 „lezie na nervy“ aj mnohým vrcholovým politikom, ktorí sa neboja vysloviť svoj názor a odmietajú poklonkovať a slúžiť ako díleri pre farmaceutické spoločnosti. Jedným z nich je aj chorvátsky prezident, ktorý má na šialenstvo... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Kontakty s pedofilom asi viedli k rozvodu

Woodruffová však poznamenala, že sa s Epsteinom aj naďalej stretával niekoľko rokov, pri osobných aj obchodných príležitostiach. Manželka Gatesa Melinda bola údajne „zúrivá“ kvôli vzťahu jej manžela s Epsteinom a hlavne po tom, čo v septembri 2013 navštívil Gates predátorov dom v Upper East Side. Epstein vraj radil Gatesovi, ako by mohol ukončiť svoje „toxické“ manželstvo.

Woodruffová sa ďalej Gatesa opýtala, čo urobil, keď sa dozvedel o Epsteinovom konaní. Gates pokrčil plecami a povedal: „Viete, povedal som, že som ľutoval, že som mal tieto večere, a nie je na tom absolútne nič nové.“ Moderátorka sa vzápätí pýtala, či to považuje miliardár za životnú lekciu. Gates zdvihol ruky do vzduchu a odpovedal: „Je mŕtvy, takže ... viete, ...vo všeobecnosti musíte byť vždy opatrní.“
Gates rýchlo radšej mení tému

Potom rýchlo zmenil tému na svoju charitu a povedal: „A viete, ja viem, som - som veľmi hrdý na to, čo sme dokázali vo filantropii, a som veľmi hrdý na prácu nadácie. Viete, to je to, prečo každý deň vstávam a na čo sa sústredím,“ dodal Gates.

Epsteina zatkli 7.7.2019 po tom, čo jeho súkromné ​​lietadlo pristálo na letisku Teterboro v New Jersey. Federálni agenti zároveň vtrhli do jeho manhattanského domu, kde odhalili stovky fotografií nahých mladistvých. Následne bol Epstein obvinený z kupliarstva. Podľa obvinení vytvoril sieť neplnoletých dievčat na Floride a v New Yorku a platil dievčatám mladším ako 14 rokov za poskytovanie „masáží a sexuálnych aktov“. Hrozil mu trest odňatia slobody až na 45 rokov. 24.7.2021 našli Epsteina v jeho cele v bezvedomí po údajnom prvom pokuse o samovraždu. 10. augusta 2019 našli  Epsteina v jeho cele mŕtveho.

Rodičia POZOR! Vláda chce umožniť robiť zdravotné úkony na deťoch bez vášho súhlasu!
Až s neuveriteľnou informáciou prichádza známa bojovníčka za právo detí na vzdelanie, Adriana Kráľová. Vláda predkladá novelu zákona, podľa ktorej bude môcť súhlas so zdravotným úkonom na dieťati podpísať aj zástupca školy! Ak to prejde, zdravotný... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Petra Demková