Rodičia POZOR! Vláda chce umožniť robiť zdravotné úkony na deťoch bez vášho súhlasu!
22 | 09 | 2021 I Petra Demková

Až s neuveriteľnou informáciou prichádza známa bojovníčka za právo detí na vzdelanie, Adriana Kráľová. Vláda predkladá novelu zákona, podľa ktorej bude môcť súhlas so zdravotným úkonom na dieťati podpísať aj zástupca školy! Ak to prejde, zdravotný úkon budú môcť previesť v škole na vašom dieťati bez súhlasu rodiča!


Na stránke Do školy bez podmienok sa objavil znepokojivý príspevok. „Rodičia pozor!“ začala svoj príspevok A. Kráľová v skupine na sociálnej sieti.

Naša vláda pripravila škandalóznu novelu zákona. Ide naozaj o konanie na dieťati bez vedomia či súhlasu rodiča? Kráľová kopíruje z návrhu, teda novely, ktorá sa má prerokovávať v NRSR. Je to návrh ktorým sa dopĺňa zákon č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

POZOR! Dvaja malí súrodenci zmizli bez stopy. Pomôžete ich nájsť?
Zmiznutie dieťaťa je pre jeho príbuzných vždy traumatizujúce. Teraz sa však stratili naraz dvaja malí súrodenci. A zatiaľ nikto nevie, kde sú! Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Tam sa v §152a, bod 2 píše toto: „Súhlas so zdravotným úkonom na dieťati v škole môže podpísať zákonný zástupca, alebo žiak, alebo zástupca zariadenia."

Takže, BUĎ zákonný zástupca ALEBO zástupca zariadenia.

Toto samozrejme iniciatíva Adriany Kráľovej nemieni nechať tak.

„Odporúčame preto podať tento nesúhlas s akýmikoľvek zdravotnými úkonmi na dieťati v škole, ktorý sme dali vypracovať pre rodičov,“ píše autorka a pripája samozrejme aj link k dokumentom. Za linkom sa skrýva „Právna pomoc do školy, GDPR a nesúhlas s medicínskymi úkonmi.

Odhalenie storočia: Juraj Mesík nenápadne propaguje ...
Odhalenie storočia!!! Aspoň toto tvrdí facebookový profil Hoaxy a podvody – Polícia SR. Naša rozvrátená polícia sa neskutočne teší z toho, že sa jej podarilo odhaliť zrejme najväčšieho podvodníka a hoaxera na Slovensku – Juraja... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik