Chorvátsky prezident Milanović sa odmieta poklonkovať, kiež by sme aj MY mali takú hlavu štátu! (VIDEO)
22 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia okolo COVID-19 „lezie na nervy“ aj mnohým vrcholovým politikom, ktorí sa neboja vysloviť svoj názor a odmietajú poklonkovať a slúžiť ako díleri pre farmaceutické spoločnosti. Jedným z nich je aj chorvátsky prezident, ktorý má na šialenstvo okolo COVID-19 jasno.


Chorvátsky prezident Zoran Milanović patrí medzi tých, ktorí už majú situácie okolo koronavírusu dosť. Jeho slová a názor na túto tému zverejnil vo videu facebookový profil Nitra Slovensko.
Neexistuje život bez rizika, bez možnosti ochorieť

„Možno treba zvážiť emigráciu do Maďarska alebo Chorvátska kde nie sú prezident, vláda, ministri sluhovia a poskoci farma a NWO lobby!“ píše Nitra Slovensko v kratučkom profile pri videu s chorvátskym prezidentom Zoranom Milanovićom. „Chorvátsko nie je, na rozdiel od priemeru EÚ dostatočne zaočkované. Sme iba na 50%. Je mi to jedno. Sme očkovaní dostatočne a všetci to vedia,“ hovorí chorvátsky prezident novinárke.

Chorvátsky prezident: Vakcínu by sme kúpili aj od čečenskej mafie
Chorvátsky prezident Zoran Milanovič sa dištancuje od stratégie očkovania Európskej únie. Minister zdravotníctva sa chce pokúsiť získať ruskú vakcínu. Na Slovensku opozícia nákup „Sputniku V“ zablokovala, píše rakúsky denník Die... Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Ingrid Vrabcová


„Viac ako na 50% sa nedostaneme. Nech nás oplotia drôtom. To neurobia. Sme dostatočne očkovaní, lebo oni sú dostatočne očkovaní. Takže z ich pohľadu sme očkovaní dostatočne,“ vysvetľuje trochu komplikovane Zoran Milanović, podľa ktorého nie je šanca tých ľudí ohroziť. „Musíme vedieť, čo je cieľom tohto šialenstva? Pokiaľ je cieľom úplná eliminácia vírusu, tak ten cieľ máme. Nepočul som, že by to bol cieľ. Pokiaľ mi niekto povie, že to je cieľ poviem mu, že je úplne mimo. To je nemožné. Nechajte sa očkovať, a potom sa nechajte očkovať ešte raz. Chceme zničiť COVID-19!? To je nemožné. Je to zjavne nemožné,“ konštatuje prezident.



Zoran Milanović priznáva, že každý deň začína sledovaním CNN a niekoľkými ďalšími televíznymi kanálmi. „A hovorím si, či som normálny, alebo sa zbláznili oni? Šíria paniku. Robia to od začiatku. Nie sú jediní. Ale absolútna istota jednoducho neexistuje. Neexistuje život bez rizika, bez možnosti ochorieť,“ hovorí vo videu chorvátsky prezident a dodáva, že ľudia ochorejú z tisíca iných, závažnejších vecí.

„A zatiaľ čo sa to deje, my už rok a pol hovoríme o COVIDe-19. Dobre, rok. Rozumiem. Ospravedlňujem sa. Bol som pre to. Od Nového roku počúvam iba nezmysly,“ konštatuje v samom závere videa chorvátsky prezident Zoran Milanović.

COVID-19 je zlatou baňou farma firiem. V roku 2020 zarobili 722 miliárd eur! V roku 2021 ešte viac!
COVID-19 odhalil mnohé ohľadom farmaceutických firiem. Je to najmä ich túžba po obrovských ziskoch, ktoré im koronavírus poskytuje dokonale. A aj z toho je zrejmé, prečo je taký tlak na očkovanie ľudí a aj detí experimentálnymi... Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik