V dome Igora Matoviča zasahovali bezpečnostné zložky! Nahlásená bola bomba
21 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

 Igor Matovič (OĽaNO), minister financií aj spolu s rodinou zažil nepokojné chvíle. "Anonym píšuci v ženskom rode nahlásil, že v jeho rodinnom dome v Trnave je bomba," píše portál Ereport. 


Na miesto boli okamžite vyslané bezpečnostné zložky. Policajti a hasiči, pyrotechnici, podľa informácií, ktoré má k dispozícii portál Ereport, situáciu vyhodnotili ako planý poplach. A žiadnu výbušninu nenašli.

Polícia potvrdila, že prijala oznámenie, že v objekte chránenej osoby mala byť umiestnená bomba. Priestor ihneď zabezpečila. Ako informovala krajská policajná hovorkyňa z Trnavy Mária Linkešová, bola vykonaná pyrotechnická prehliadka.

"Objekt prehľadal aj služobný pes vycvičený na vyhľadávanie nástražných a výbušných systémov. Krátko po 18.00 h opatrenia ukončili s negatívnym výsledkom. Totožnosť pisateľa, resp. osoby naďalej preverujú,” informuje Ereport.

Saková: Hanlivo nazvať prácu policajtov inšpekčnej služby, je absolútne dno
Bývalá ministerka vnútra, Denisa Saková, je rozčarovaná. Z Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR sa stal podľa nej fackovací panák. Na sociálnej sieti uviedla, že plne podporuje vyhlásenie vyšetrovateľov a operatívcov inšpekčnej služby.... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová