Andrea Verešová už nevie čo od dobroty: Jej pozadie zakrýval len tenučký prúžok (FOTO)
21 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Modelka Andrea Verešová (41) si odišla užiť slnečnú dovolenku do Španielska. Na sociálne siete pridáva veľa fotografií z romantických destinácií a pochválila sa tiež svojou výstavnou postavou. Posledný snímok je však veľmi odvážny. Zvečnená je zozadu a pozadie jej zakrýva iba tenký prúžok plaviek, píše Extra.


Andrea Verešová trávi dovolenku v španielskom meste Estepona. A keďže je v tejto destinácii veľmi teplé počasie, modelka si užíva, že môže tráviť čas len v plavkách. Poslednou snímkou navyše ukázala, ako perfektnú a vyšportovanú postavu vlastne má, hoci má 41 rokov. Na poslednej snímke bola zachytená zozadu a na sebe má len šiltovku a plavky, ktoré jej toho ale moc nezakrývali.

Pred niekoľkými dňami však Verešová dostala od ľudí na sociálnych sieťach studenú sprchu za to, že si moc retušuje fotky. Modelka síce v minulosti priznala, že si niektoré zábery retušuje, ale podľa komentujúcich je toto už moc.  U niektorých z posledných fotografií mala mať zvláštne rozmazané končeky vlasov, neprirodzene chudé stehná aj výrazne upravené boky. Záhadne vraj z fotografie zmizol aj kus zábradlia.



Lasica je už spopolnený pomerne dlho, hrob však stále nemá: Bude ležať vedľa Satinského?
Pohreb legendárneho herca a humoristu Milana Lasicu prebehol veľmi potichu bez účasti jeho blízkych. Rovnako to zrejme bude vyzerať aj pri vkladaní urny s jeho popolom do zeme. Všetko nasvedčuje tomu, že by si Lasica prial ležať vedľa svojich... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Tibor Sipos