Podľa OĽaNO tu máme obvinených "mafiánov" a potom aj obvinené "neviniatka"
20 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Načo máme vyšetrovateľov a súdy, keď si vystačíme s výrokmi  politikov? Politik povie a basta. Čo tam po nejakom právnom postupe. "Obvinení neznamená vinní" - aké objavné, zrazu, pani ministerka Milanová! Po toľkých, nateraz iba obvinených "mafiánoch" tu máme zrazu obvinené neviniatka. Zhodou okolností novinárov istého, samozvane mainstreamového denníka, sympatizujúceho s "rozväzovaním rúk".


Inak dlhodobo mlčanlivá a nevýrazná ministerka kultúry Natália Milanová prehovorila na sociálnej sieti. Na sociálnej sieti drží ochrannú ruku nad obvinenými nevinnými. Zrazu.

Reprofoto FB (@Natália Milanová - ministerka kultúry)

Žalúdok sa obracia pri toľkej "vyváženosti"

Koľko už bolo obvinených od nástupu novej vlády? Koľkí z nich boli z pohľadu politikov koalície a OĽaNO zvlášť nevinní a koľkí okamžite a navždy, aj bez rozsudku sa stali - "mafiánmi"?
Zo straníckeho spevníka pani ministerky

"Slovensko bolo za posledných 10 rokov pod vplyvom oligarchickej chobotnice a preto ma neprekvapuje, že sa tento mafiánsky systém bráni ako sa len dá. Novinári musia mať väčší stupeň ochrany, ak majú prinášať investigatívne spravodajstvo a nesmú sa báť poukázať na zločiny, ktoré sa dejú v tomto štáte. Štát ich má chrániť, a nie sa nečinne prizerať ako to bolo pri vražde Jána Kuciaka." Napísala Natália Milanová vo svojom statuse.
Škoda že sme nevyužili návštevu pápeža, mohol ich vyhlásiť za svätých

"Monika Tódová spravila pre boj s korupciou viac ako niektoré štátne orgány, ktoré mali práve boj s korupciou riešiť. Stojím za Monikou Tódovou a Konštantínom Čikovským." Vyhlásila na sociálnej sieti ministerka kultúry za OĽaNO Natália Milanová.

Trapas pri vyberaní šéfa Literárneho informačného centra: Ministerka Milanová je v koncoch
Po odchode doterajšej riaditeľky Literárneho informačného centra (LIC) Miroslavy Vallovej sa na túto pozíciu hlásili len dvaja kandidáti. Prvého navyše odhovoril pohovor s personalistkou. Posledný záujemca však nevedel zodpovedať ani len na... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Tibor Sipos