Rozprávková vila exministra Počiatka na Slavíne: Päť poschodí, kino či podlaha za státisíce! (FOTO)
19 | 09 | 2021 I Tibor Sipos
Exminister Ján Počiatek si vždy potrpel na luxuse. Okrem rozprávkovej vily v Cannes sa tak môže pochváliť aj s o nič menej luxusnejšou vilou pod bratislavským Slavínom, píše Pluska.

Experti odhadovali cenu bratislavskej vily Počiatkovcov na milióny eur. Dominuje až piatimi po­schodiami, troma kúpeľňami či výťahom. Už len za posilňovňu, ktorú si doma vytvoril, údajne exminister zaplatil 32-tisíc eur. Za antikorovú podlahu v garáži dokonca až 133-tisíc eur. Na hornom poschodí je podľa informácií vyššie uvedeného portálu aj pracovňa s kinosálou, hneď pod ňou spálňa a ešte nižšie zas obrovská obývačka.

Neprehliadnuteľným výstrelkom domácnosti sú napríklad televízory, ktoré majú byť doslova všade - nad vaňou v kúpeľni či dokonca na toalete. Počiatkovci dbali aj na osvetlenie v domácnosti, pričom im na schodisku svieti pod nohy či v obývačke žiari sklená platňa. Interiér je údajne presýtený pakistanským mramorom, za ktorý musel exminister vysoliť taktiež poriadny balík.

 

5 pikantných faktov o návšteve pápeža: Kollár prišiel s dcérou mafiána, Remišová bola opäť neschopná
Návšteva pápeža je v posledných dňoch jednou z najdiskutovanejších tém v krajine. Toto je päť pikantností, ktoré so sebou príchod Svätého Otca priniesli, píše Pluska. Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Tibor Sipos