Očkovacia lotéria "Byť zdravý je výhra" dostala od RTVS po nose
19 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Očkovaciu lotériu od prvej chvíle, ako bola spustená, sprevádza množstvo problémov. Názov má "Byť zdravý je výhra," ale zdá sa, že zdravý spánok budú musieť registrovaní v nedeľu obmedziť. Na vysielanie budú čakať dlhšie. Od 10. októbra 2021 začne RTVS "šou" vysielať o hodinu neskôr, píše portál Topky.


Očkovacia lotéria je od spustenia vnímaná veľmi protichodne. Od 10. októbra šou Byť zdravý je výhra sa začne vysielať o hodinu neskôr. A teda o 21:30, konkretizuje portál Topky. Potvrdzuje sa to, čoho sa niektorí obávali?

Sledovanosť očkovacej lotérie vykazuje dlhodobo najvyššie čísla. Napriek tomu sa RTVS rozhodla presunúť začiatok šou na neskôr. O hodinu. To podľa Topiek u niektorých spôsobilo nechcený šok. Predpokladá sa, že program bude trvať približne do 23. hodiny. To už však bude pre niektorých, ktorí sa pripravujú na pracovný pondelok, obmedzujúce.

COVID-19 je zlatou baňou farma firiem. V roku 2020 zarobili 722 miliárd eur! V roku 2021 ešte viac!
COVID-19 odhalil mnohé ohľadom farmaceutických firiem. Je to najmä ich túžba po obrovských ziskoch, ktoré im koronavírus poskytuje dokonale. A aj z toho je zrejmé, prečo je taký tlak na očkovanie ľudí a aj detí experimentálnymi... Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Pred očkovacou lotériou dostane prednosť šou Pečie celé Slovensko

RTVS argumentuje tým, že na zmenu majú dôvod. Pred očkovacou lotériou dostane prednosť šou Pečie celé Slovensko.

Podľa RTVS ide o najväčšia pekárska televízna šou, ktorá vychádza z britského originálu The Great British Bake Off. "V súťaži pred televíznymi kamerami sa stretávajú amatérski pekári a cukrári. Musia o svojich pekárskych zručnostiach presvedčiť odbornú porotu. Tá po každom kole jedného zo súťažiacich pošle domov," informuje webstránka RTVS.

Ako to celé bude vnímať "otec" očkovacej lotérie Igor Matovič, zatiaľ nie je známe.

SNSĽP vyzýva poslancov nepodporiť zákon od A.Záborskej súvisiaci s potratmi
Slovenské národné stredisko pre ľudské práva (SNSĽP) vyzýva v liste poslancov Národnej rady (NR) SR, aby nezahlasovali za prijatie návrhu zákona o pomoci tehotným ženám. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR