Pri smrteľnej nehode v Úbreži ostal vodič zakliesnený pod autom
18 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič / TASR

K tragickej dopravnej nehode došlo v sobotu krátko pred 3.30 v obci Úbrež v okrese Sobrance. O život prišiel 32-ročný vodič z tohto okresu, ktorý s vozidlom zn. Škoda Octavia narazil do priekopy a s autom sa prevrátil na strechu.


Pri nehode muž z vozidla vypadol a ostal zakliesnený pod vozidlom. „Žiaľ, zraneniam, ktoré pri dopravnej nehode utrpel, vodič na mieste podľahol,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Vo vozidle sa viezla aj maloletá osoba, ktorá podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia do sedem dní.

Auto pri jazde smerovalo od poľnohospodárskeho družstva k obecnému úradu. Do priekopy vodič narazil podľa polície „pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, a poveternostným podmienkam“.

To, či pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné omamné a psychotropné látky, bude zisťované pri pitve. „Po dôkladnom zadokumentovaní tejto tragickej udalosti polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala Ivanová.



Počasie na sobotu: Teplota maximálne do 21°C, prehánky, na končiaroch Tatier sneženie
Dnes bude premenlivá, na severe až veľká oblačnosť. Zrána lokálne zamračené nízkou oblačnosťou alebo ojedinele hmla. Postupne miestami prehánky alebo dážď, na končiaroch Tatier zrážky snehové. Na svojom webe o tom informuje Slovenský... Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR