Blaha: Lipšic patrí do basy! Aj celá jeho mafia vrátane Mikulca a Matoviča
18 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Šéf špeciálnych prokurátorov Daniel Lipšic je stále tŕňom v oku opozičným stranám, medzi ktorými hrá prím najmä Smer. Ľavičiari dokonca žiadajú generálnu prokuratúru o disciplinárne a trestné konanie.


Daniela Lipšica dlhodobo kritizuje nielen opozícia, ale aj Štefan Harabin, ktorý mu vykričal všetko, čo sa len dalo. Podobne je na tom teraz podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Aj ten sa v statuse zameral na Lipšica a jeho prehrešky, ktoré sú podľa neho veľmi vážne a hodné potrestania. Podal preto podnet na generálnu prokuratúru na disciplinárne a trestné konanie proti Danielovi Lipšicovi.
Viete, ako sa povie farizej na šesť? L-i-p-š-i-c...

Blahu hnevá, že Lipšic v týchto dvoch dňoch povymetal všetky svoje spriaznené liberálne médiá, kde vyurážal krajskú prokuratúru, generálnu prokuratúru, dokonca aj tajnú službu. „Všetci sú vraj mafiáni, len on je lietadlo. Dokonca si kopol aj do sudcu, ktorý poslal Čurillu do väzby. Zvláštne, že mu tento sudca nevadil, keď ho súdil za zabitie človeka.

Mohol ho za zrazenie na priechode poslať natvrdo do basy, však po tom Lipšic vždy túžil, kým sa to netýkalo jeho. Tento istý sudca mu však daroval slobodu. Vtedy po ňom Lipšic nevrieskal. Teraz odrazu áno,“ útočí Blaha na šéfa špeciálnych prokurátorov hneď od začiatku. „Viete, ako sa povie farizej na šesť? L-i-p-š-i-c,“ kladie krížovkovú otázku Blaha a vzápätí vyťahuje svoju obľúbenú kartu – Lučanský.

Šok: Blaha žiada Žilinku v otvorenom liste o disciplinárne potrestanie, respektíve trestné stíhanie Lipšica!
Daniel Lipšic je pre Ľuboša Blahu ako červené súkno pre býka. Teraz však podpredseda Smeru-SD vytiahol inú zbraň, napísal šéfovi generálnej prokuratúry Žilinkovi otvorený list a žiada ho o disciplinárne potrestanie, respektíve trestné stíhanie šéfa... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Keď poslali do väzby do Prešova Milana Lučanského, Lipšic si spokojne oblizoval svoje obrie gamby. Keď tam generálovi ‘samovylupli oko’, držal ústa. Ale teraz, keď ide o jeho vlastných kumpánov z NAKA, tak je vraj Prešov najstrašnejšia väznica. Odrazu. Hovorím, farizej na šesť,“ konštatuje smerák, ktorý sa púšťa aj do kritiky médií.

„Keby na Slovensku fungovali normálne médiá, tak by ho tam moderátor griloval ako malého chlapca. Kričal by po ňom, čo si to dovoľuje obviňovať bez dôkazov. Spochybňovať kolegov prokurátorov. Robiť nenávistnú politiku. A Závodský na Exprese - to bol výkon hodný severokórejského pioniera. Už tomu chýbala len pusa,“ píše sarkasticky Blaha.

Slovenska sa zmocnili reálni psychopati! Treba ich zavrieť do kazajky, tvrdí Blaha
V našom parlamente včera zasadal Výbor pre obranu a bezpečnosť, na ktorom sa prerokovávala aj situácia, ktorá panuje v našich bezpečnostných zložkách. A v nich je to skutočne „zaujímavé“, o čom svedčia zatýkania elitných vyšetrovateľov z... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Zbavili sa každého, kto im stál v ceste, karma bude strašná

„Na každú sprostosť, čo Lipšic vypľul, Závodský len hlesol – ‘šialené’, ‘neuveriteľné’, ‘ach’, ‘šialeno-neuveriteľné’. A tak. Žiadna konfrontácia. Iba súhlasné citoslovcia. Už som len čakal, či ho tam dnes Závodský nepožiada o ruku,“ pokračuje podpredseda Smeru vo svojom typickom humore.

Dodáva, že sú prepojení ako jedna veľká chobotnica. „Aktuality vyslali svojho žoldniera k Matovičovi - vzájomne sa potrebujú. Lipšic má svoju Tódovú, Matovič Bariaka. A tak ďalej. Liberálna mafia.

Majú ľudí v médiách, majú ľudí na súdoch. Pamela Záleská sa už nevie dočkať, ako odsúdi Dušana Kováčika v monster procese, ktorý postavili na výpovediach nastrčených mafiánskych kajúcnikoch. V porovnaní s týmito bol Stalin iba veselý strýko Joe,“ zaklincoval svoje predchádzajúce slová Blaha, podľa ktorého preliezli prokuratúrou, políciou, politikou aj súdmi. Zohnali si mafiánov, ktorí im podpisujú krivé výpovede.



„A na základe toho zabili Milana Lučanského a zbavili sa každého, kto im stál v ceste. Vrátane Dušana Kováčika. Karma bude strašná. Za toto im hrozí doživotie. A Lipšic to vie. Preto kope okolo seba. Ako zdochýnajúci kôň. K Čurillovi poslal svojho Kubinu, aby ho strážil. Aby nezačal spievať. Toho sa bojí najviac,“ myslí si Blaha.

Podľa neho hlavou je Lipšic. „Táto mafia je ‘lipšicovská’. A patria do nej aj vybrané médiá, ktoré takisto stihne spravodlivý trest. Ich čas sa kráti. Hrajú vabank. Všetko si ich to dostihne. Karma je zdarma,“ konštatuje smerák Ľuboš Blaha a na samý záver dodáva: „Lipšic patrí do basy. Aj celá jeho mafia vrátane Mikulca a Matoviča. Všetci to vieme. Skôr či neskôr - spravodlivosť zvíťazí.“

Matovič, tvoj čas sa kráti. Karma si dala na čas - ale už prichádza, odkazuje Blaha
Včerajšie zadržanie štyroch elitných vyšetrovateľov z NAKA a tiež dočasného šéfa policajnej Inšpekcie poriadne otriaslo Slovenskom. Aj to ukazuje na fakt, že v našej polícii sa deje niečo obludné. Čo, a kto to má na svedomí, sa zrejme verejnosť... Čítať ďalej
14 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik