Desať detí Borisa Kollára sa zúčastnilo stretnutia s pápežom
15 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Nie jedenásť, ale iba desať detí Borisa Kollára sa zúčastnilo stretnutia s pápežom. Multiotecko pre portál Pluska neprezradil aj mená detí, ktoré mali možnosť stretnúť sa s pápežom Františkom osobne. Kollár sa podľa Plusky pochválil, že radosť stretnutím urobí nielen sebe, ale aj svojim deťom. Jedenásť detí má Boris Kollár s desiatimi ženami. 


Nielen predseda parlamentu, Boris Kollár, ale aj jeho deti sa včera stretli s pápežom Františkom "Deti už tri dni nespávajú. Poobliekali sa, pripravili si doplnky, ktoré musia mať, ako prikrývka hlavy a podobne. Samozrejme, je to veľká radosť,“ prezradil Kollár pre Plusku.

Predseda hnutia Sme Rodina má 11 detí s 10 ženami. "So Stankou Horňákovou má Alexandru, s Ivanou Barnovou Natáliu, s Petrou Krištúfkovou Ester, s Martinou Sabbatini Štofaníkovou Šimona Helidora, s Andreou Heringovou Saru Zoe a Borisa, s Barborou Richterovou Artura, s Monikou Ostrihoňovou Zairu, s Paulou Simoes Christiana Alexandra, s Barborou Balúchovou Alexandra Jána a s Miroslavou Martíškovou Jakubisovou Markusa," píše Pluska.

Podľa Kollára je pre Slovensko veľká česť pre, že na Slovensku na rozdiel od Maďarska bude až toľko dní. Kollár si myslí, že je to radosť a sláva a že jeho návšteva ubolený národ upokojí.



Pohodlná kríza? Poľsko "zachraňuje" celý slobodný svet potláčaním demokracie (Tarik Cyril Amar)
Názor Tarika Cyrila Amara (Russia Today) Čítať ďalej
14 | 09 | 2021 | Diana Zaťková