Farizeji sa prisali na pápeža a predvádzajú svoju svätosť, píše Anna Belousovová
14 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

"Farizeji. Toto slovo ma napadlo, keď som si prečítala reakcie politikov na príhovor pápeža v záhrade prezidentského paláca."  Začína rovno k veci Anna Belousovová. (Pozn.red. HD: "Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci, lebo sa podobáte obieleným hrobom, ktoré zvonka vyzerajú pekne, ale vnútri sú plné mŕtvolných kostí a všelijakej nečistoty! (Mt 23, 27)


"Pre nich vraj najsilnejší odkaz z príhovoru pápeža Františka v Prezidentskom paláci bolo, že SLOVENSKO MÁ BYŤ SRDCOM POKOJA PRE EURÓPU." Píše na sociálnej sieti Anna Belousovová.

Reprofoto FB (@Anna Belousovová)

Pre nich, iba pre nich a čo my?

" Slovensko by v tom prípade malo byť v prvom rade srdcom pokoja pre NÁS Slovákov."

"No nie je. Už vyše roka je Slovensko traumatizované bandou neschopných diletantov a následky ich zlého spravovania štátu, následky ich neschopnosti, neodbornosti a arogancie ich moci znášame všetci." Konštatuje Anna Belousovová.

Ak by sa národ dozvedel, o čo skutočne v tejto „chytačke“ ide, bola by tu revolúcia, myslí si Belousovová
Zatýkanie v Národnej kriminálnej agentúre, aj na policajnej inšpekcii je niečo, čo vzbudzuje nielen maximálnu pozornosť, ale aj záujem ľudí o to, čo sa vlastne v našej polícii deje. Že v nej prebiehajú nejaké prazvláštne boje dnes už, okrem... Čítať ďalej
14 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Hra na kráľovnú

"Svoj výrazný podiel na tomto stave spoločnosti má aj pani prezidentka. Užívala si v záhrade prezidentského paláca hru na kráľovnú sediacu na tróne vedľa pápeža rozosievajúc úsmevy naľavo napravo."

"Slovensko však nie je srdcom pokoja hlavne preto, lebo zásluhou "panovníčky" na tróne, ktorá drží pri moci vládu národnej pohromy, sa srdce Európy zmenilo na doráňané, traumatizované a krvácajúce srdiečko na pokraji infarktu." Pokračuje autorka statusu.
Zabudli na to, čo napáchali a páchajú?

"Urobili to z našej vlasti tí, ktorí sa teraz vyhrievajú v lúčoch prítomnosti pápeža a hrajú sa na dobrotivých.
Už zabudli, čo majú za sebou?!"

"Už zabudli na to, čo od volieb napáchali ?!"

"Aké sme my srdce pokoja, ak našu zem brázdia denno denne vojenské kolóny smerujúce na východ ?!"

"Aké sme my srdce pokoja, ak ľudia nemajú istotu zajtrajšieho dňa ?!"

"Aké sme my srdce pokoja, ak Slovensko ekonomicky smeruje k bankrotu ?!"
Nezostal tu kameň na kameni

Po týchto otázkach, na ktoré obyvatelia Slovbenska čakajú odpovede, Anna Belousovová smeruje k záveru úvahy: "Veď v tom našom "srdci pokoja" už pomaly neostal kameň na kameni, t.j. rezort, oblasť , ktoré by normálne fungovali v prospech občanov."

"A farizeji sa predvádzajú bez hanby ďalej."

"Tak ako nemajú hanby predvádzať pred pápežom svoje súkromie a "rodiny" v rozpore s Desatorom, tak nemajú hanby tlieskať jeho slovám o Slovensku ako srdci pokoja, hoci veľmi dobre vedia, že ten pokoj je len potemkinová dedina - zdanie počas návštevy pápeža." Končí svoj status na sociálnej sieti Anna Belousovová.

(Medzititulky red. HD.)

Belousovová: Po návšteve pápeža tu nebude „Matovičova atómovka“, ale „Čaputovej Hirošima“
Na Slovensku rastie počet pozitívnych prípadov na koronavírus a jeho variant Delta. Hneď na začiatku sa síce prezentovalo, že je nákazlivejší, ale menej ľudí naň zomiera. Opäť sa však začína robiť panika. Zrejme zase potrebujeme zatvárať ľudí doma,... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik